SLOBODA IM JE NAJVAŽNIJA: Tri znaka Zodijaka više vole da su singl nego u vezi

Ako ste jedan od onih ljudi koji teško pronalaze partnera i nema puno veza iza sebe, moguće je da je to povezano sa vašim horoskopskim znakom.

1. Blizanci

Svako ko poznaje bar nekog Blizanca zna da ovaj znak ne uspeva u dugotrajnim vezama. Naravno, da to ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno im je lakše da upravljaju ležernim i ne tako komplikovanim odnosima. Blizanci često igraju na sigurno i počinju veze tek kada su sigurni da će ona uspeti.

2. Vodolija

Jedan od najsamostalnijih znakova je srećan kada je po njegovom. Oni jesu brižni i osećajni, ali im je potreban prostor i mir da bi mogli da stvaraju svoje ideje. Često su u potrazi za osobama koje ih razumeju i dele njihove stavove i iskustvo kaže da im baš zbog toga nije lako da nađu partnera.

3. Devica

Previše je izbirljiva i kritična prema sebi, ali i prema drugima. Device imaju savršenu sliku veze kad upoznaju partnera, ali život u paru nikada ne dolazi bez izazova. Međutim, ako nešto nije savršeno, nije dovoljno dobro za Devicu. Zato će radije pričekati savršenog partnera bez obzira koliko to dugo trajalo.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

astrologijaduga vezahoroskophoroskopski znacihoroskopski znakintimnostljubavna vezapartnersinglsolovezazodijak