IMA SE - MOŽE SE: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pohvalili se novim luksuznim automobilom (VIDEO)

Otkako se završila četvrta sezona rijaliti programa "Zadruga" Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, koji su započeli ljubavnu vezu pred kamerama televizije "Pink" na imanju u Šimanovcima, ne prestaju da intrigiraju javnost.

Tokom prošle nedelje u medijima je kao bomba odjeknula vest da se Simova u alkoholisanom stanju vozeći reperov automobil zakucala u drvo, te da je u potpunosti uništila njegov skupoceni mercedes.

Bivši zadrugari su zbog ovog incidenta navodno završili i u policijskoj stanici, gde je Aleksić rekao da je on upravljao automobilom, te da je odgovoran za saobraćajnu nezgodu.

Poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram dvadesetjednogodišnja starleta pokazala je da su brzo prevazišli veliki materijalni gubitak, te da je muzičar kupio novo luksuzno vozilo.

Simova je najpre objavila video snimak u kome se može videti automobil marke BMW i označila repera, a nešto kasnije Aleksić je na svom Instagramu objavio klip u kome se može videti kako u društvu devojke uživa u vožnji kroz grad.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

nenad aleksić šašaTara SimovZadrugazadruga 4