MALI ZORAN STIGAO U SURČIN: Bojana Rodić pokazala kako se Mirko Šijan snalazi u ulozi oca (FOTO)

Folk pevačica Goca Božinovska pre nekoliko dana postala je baka. Naime, Bojana Rodić, izabranica njenog sina Mirka Šijana, porodila se u Beogradu, a mladi par odlučio je da svom prvencu nadene ime Zoran, u sećanje na pevačicinog ubijenog supruga.

Nakon velike proslave za porodicu i prijatelje, koju je upriličio u dvorištu porodične kuće, Mirko je svoju dragu prekjuče izveo iz porodilišta. Srećna porodica sada uživa u vili Šijanovih u Surčinu, koja je nedavno, zbog dolaska prinove, u potpunosti renovirana.

Bojana Rodić odlučila je da javnosti i pratiocima na društvenim mrežama pokaže kako mali Zoran izgleda, te kako se Mirko snašao u ulozi oca.

- Volim - napisala je Bojana pored fotografije na kojoj njeni momci spavaju, dok mališan čvrsto drži svog oca za palac ruke.

Inače, Bojana je starija sestra Bogdane Ražnatović koja se u novembru 2019. godine udala za Veljka, sina folk dive Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Bogdana i Veljko su početkom juna 2020. dobili sina Željka.

Foto: bojana__rodic/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: bojana_rodic/Instagram

Bogdana RažnatovićBojana Rodićgoca božinovskamirko šijansurčinveljko ražnatovićZoran Šijan