STAVILA SI "LUJ VITON" MARAMU NA GLAVU I STALA DA SE SLIKAŠ: Milica Kemez posetila manastir Ostrog i izazvala burne komentare na Instagramu (FOTO)

Boravak u Crnoj Gori Milica Kemez iskoristila je i da poseti manastir Ostrog. Vicešampionka "Zadruge 4" na Instagramu je podelila fotografije snimljene ispred najposećenijeg manastira Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, a korisnici ove društvene mreže uputili su joj bezbroj komentara - od podrške do kritika. Komentarisalo se da li je Milica vernica, te da li uopšte treba da posećuje pravoslavne bogomolje, ali i kako se obukla za ovu priliku.

Mnogi Miličini fanovi poželeli su joj dobro zdravlje i sreću, te da joj Sveti Vasilije Ostroški podari ljubav i decu, komentarišući kako se nadaju da se njeni naslednici u životu neće mučiti kao ona.

Foto: milicakemezofficial/Instagram

Takođe, nizale su se reči hvale na račun Miličinog stajlinga - duge haljine bele boje i marame kojom je prekrila glavu i ramena, ali bilo je i negativnih kritika jer je ešarpa kojom se mlada Novosađanka ogrnula komad iz kolekcije skupocenog francuskog modnog brenda "Luj Viton".

- Stavila na glavu "Luj Viton" maramu i kao stala ispred manastira da se slika - glasio je jedan od komentara.

Milicu ovakvi komentari očigledno nisu pogodili, te na njih nije ni odgovarala.

Autor: Nadlanu.com
Foto: milicakemezofficial/Instagram

crna goraluj vitonmanastir ostrogMilica Kemezsveti vasilije ostroški