ANA BEKUTA NE PODRŽAVA POSTUPAK KOLEGE: Nikad ne bih pila iz cipele za bakšiš kao Đani

Ana Bekuta nije oduševljena potezom svog kolege Radiše Trajkovića Đanija koji je na nedavnom nastupu pio alkohol iz muške cipele za bakšiš.

Iako ceni i voli folkera, pevačica je bila šokirana kada je pogledala snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama.

- Jao, šta tu ima da se komentariše? Ne znam... - počela je Ana, a kada je dobila pitanje da li bi i ona to uradila za bakšiš, kategorički je rekla:

- Daleko bilo!

Ona se osvrnula i na novi biznis Viki Miljković, koja je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom pokrenula firmu za uređenje enterijera. Ipak, neće je angažovati za sređivanje stana na Vračaru.

- Moj stan na Vračaru je sređen, ne bih ništa dirala. Ali pozdravljam njen dodatni biznis. Oni su vredni ljudi i to svakako treba pozdraviti, iznenađujuće je da se bave enterijerima, ali mi je ona rekla da su unajmili vrsne arhitekte i da se bave time ozbiljno - rekla je Ana.

Ipak, ona ne bi volela da živi u Beogradu na vodi.

- Lepo je tamo, ali ja nekako više volim stari grad, volim Zemun. I u Krnjači imam nekretnine, moj sin tamo stanuje - rekla je Ana na konferenciji nakon nastupa na "Festivalu kulture mladih" u Knjaževcu.

S obzirom na to da se njen kolega Mitar Mirić žalio kako mlađe kolege nemaju poštovanje prema njemu i da mu se ne javljaju, Bekuta ima drugačije iskustvo.

- Da se ne lažemo, manjka osnovne kulture. Ja sam vodila računa da se uvek javim starijim kolegama. Moram da priznam da mi se nisu događale takve stvari. Klinci iz "Zvezda Granda" vrlo vode računa da im se to ne desi i uvek su kulturni - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Promo

ana bekutabakšišbeograd na vodidaniDragan Tašković Taškemitar mirićradiša trajković đaniviki miljkovićvračarzvezde granda