PRIZNAO DELO: Dragan Bjelogrlić pušten da se brani sa slobode

Beogradski glumac Dragan Bjelogrlić pušten je danas nakon saslušanja u niškom tužilaštvu, zbog prebijanja reditelja Predraga Gage Antonijevića, da se brani sa slobode.

Bjelogrlić je priznao delo i u daljem toku postupka će se braniti sa slobode.

Inače, građani su se danas okupili ispred Narodne skupštine u Beogradu kako bi pružili podršku glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću.

Sa sobom su poneli transparent na kojem je pisalo "Sloboda za Bjelogrlića", koji su okačili na ogradu ispred Narodne skupštine.

Skup podrške se dešava u trenutku dok je Bjelogrlić na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, nakon što je juče pretukao reditelja Predraga Antonijevića.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji sa modricima po licu i naveo kako nije provocirao glumca Dragana Bjelogrlića kada se desio incident u niškom hotelu, iako prema nezvaničnim saznanjima od hotelskog osoblja postoje indicije da je Antonijević konstantno provocirao Bjelogrlića.

U gostovanju na televiziji Pink, Antonijević je optužio Bjelogrlića da je nasilje "plod" druženja sa navijačima Partizana, što se nije dopalo pristalicama crno-belih na društvenim mrežama.

- Očigledno je reč o jako lošem čoveku i da kažem... Previše se družio sa navijačima 'Partizana' očigledno, ima te neke tendencije i ponašanje, ovo je mučki i kukavički, kriminalno što je uradio - rekao je Antonijević, koji je i u jednom prethodnom gostovanju dobacivao o navijačima Partizana.

Ceo skandal i dugogodišnji sukob dobili su političku konotaciju, pa je slučaj komentarisao Aleksandar Vučić, zatim i Aleksandar Vulin, a policija je u utorak sprovela Bjelogrlića u tužilaštvo na saslušanje.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nadlanu.com/Arhiva

aleksandar vučićaleksandar vulindragan bjelogrlićnisPredrag Gaga Antonijevićtop_slider