BUDEŠ LI NASTAVILA DA POMINJEŠ MOJU SESTRU, IMAĆEŠ POSLA SA MNOM: Milica Kemez žestoko se sukobila sa Sandrom Rešić zbog tvrdnji da je Mirela imala seks sa Borom Santanom (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Sandru Rešić i Boru Santanu koji su se više puta žestoko sukobili.

Pevačica je u jednom trenutku rekla da je Bora monstrum, jer je spavao sa Mirelom, rođenom sestrom njegove sadašnje devojke Milice Kemez.

Milica je odlučila da se uključi u emisiju, kako bi se obratila Sandri.

- Ne mogu više da slušam da neko pominje moju sestru. Smatram da moja sestra nije učesnik rijalitija i da nema potrebe da je neko pominje, koliko sam ja propatila, toliko je i moja sestra, više puta je završila u bolnici zbog te teme. Mislim da je Sandra dovoljno obrazovana i pametna, da može sa Borom da izađe na kraj i bez toga. Svi su pominjali da je moja sestra spavala sa Borom, to je monstruozno. I ja sam bila ljuta na Mirelu, jer nije želela da demantuje, ali ja nikada nikoga nisam tužila, niti iznosila dokaze, a znala sam mnogo toga o pojedinima. Dozvolila sam da se razapinje moj život, ali moja sestra nije. Bude li Sandra nastavila da to pominje, imaće posla sa mnom! Muka mi je od te teme, samo želim da je zamolim da se bori sa njim nekim argumentima. Sada ne želi da se svađa tako sa njim, nego upliće moju sestru! - govorila je Milica.

- Milice, vodi računa šta pričaš, jer sam ja snimala sve video i audio pozive - rekla je Sandra.

- Sinoć ste oboje spustili loptu, budi jednom normalna i prirodna u životu. Nemoj da skupljaš poene na osnovu neke monstruozne priče! Više ne uzimajte moju sestru u usta, jer je ona proživela pakao! Ja ti nisam Ša, kojim ćeš ti da manipulišeš - vikala je Kemezova.

- Milice, nemoj da se igraš sa mnom, džaba pretiš, moje pravo je da ja govorim šta želim, dok ne budem krenula da tvrdim neke stvari. Ja nisam tvrdila da je Bora spavao sa tvojom sestrom. Bila sam uz Milicu sve vreme, ja sam je tešila kada je plakala, jer ju je Bora izvređao najstrašnije - odbrusila je Sandra, a Milica više nije bila na vezi.

- Moram da podržim Milicu za sve što je rekla. Ti ne zaslužuješ da budeš uopšte u emisiji - dobacio je Bora Sandri.

Izvor: Pink.rs
Foto: milicakemezofficial/Instagram

bora santanaMilica Kemezsandra rešićZadruga