BOŽE, SAMO DA NE POLUDIM: Nataša Bekvalac na mukama nakon dve nedelje bez cigareta

Popularna pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima dug pušački staž. Lepa plavokosa dama već deset godina uživa u konzumiranju cigareta, a sada je, svesna koliko su one štetne po njeno zdravlje, odlučila da se reši svog najvećeg poroka.

Sa fanovima na društvenoj mreži Instagram Nataša redovno deli iskustva tokom borbe sa sobom, a sinoć im je posle dve nedelje otkako ne puši, otkrila kako se zapravo oseća.

- Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još uvek sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim - napisala je pop zvezda.

Nakon objave atraktivne četrdesetogodišnjakinje usledile su reči podrške njenih prijatelja, kolega i fanova, koji su sa njom podelili svoja iskustva o borbi protiv ovog poroka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bekvalceva/Instagram

cigaretenataša bekvalacporokprestanak pušenjapušenjetop_slider