NE DAM NIKOME DA MI SE MEŠA: Goga Sekulić o vaspitanju sina Vasilij Andreja

Pevačica Goga Sekulić je sa naslednikom Vasilij Andrejem uživala u svakom trenutku letovanja u Crnoj Gori, a sada se odmara dok čeka susret sa suprugom Urošem Domanovićem koji je u Švajcarskoj. Kako kaže, njih dvoje od početka ljubavi savršeno funkcionišu i ne dozvoljavaju nikome da im nameće svoje stavove i mišljenja.

Pevačica je leto provela radno, a uspela je da pronađe vreme i da sa suprugom i naslednikom napuni baterije i uživa na primorju:

- Kombinovali smo Crnu Goru sa Portugalom i Francuskom. Vasilij Andrej i ja smo bili mesec dana u Crnoj Gori jer sam imala nastupe, uput smo i odmarali, a drugih mesec dana smo proveli sa Urošem putujući i uživajući. Uželela sam se nastupa i kontakta sa publikom, mogu vam reći posle pauze mi prija ta energija. Atmosfera na nastupima koje sam imala je bila odlična, pored Crne Gore pevala sam u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini. Mladi smo, veseli, šta nam treba više.

U Crnoj Gori si bila sa sinom, kako ste se proveli? Kako organizuješ vaše vreme generalno, u čemu uživate, šta ne propuštate?

- Kod nas je opušteno i spontano. Ustajemo rano, idemo na plažu i igramo se, malo se brčkamo i plivamo, pravimo pauzu jer on spava preko dana, a i tada je jako sunce. Predveče idemo na plažu, onda šetnja i parkić. Meni je bitno da on bude srećan, tako da je sve ka njemu usmereno, a ja uživam u tome.

Koliko često se Uroš i ti viđate kad si sa sinom u Srbiji, s obzirom na to da on radi u Švajcarskoj?

- On zbog akademije mora biti u Švajcarskoj, a povremeno putuje i po drugim zemljama. Dođe u Beograd, ili mi odemo u Cirih, jednostavno tako nam je svima sada, ali prioriteti su bitni i tako trenutno moramo. Sve je u hodu. Ne prave se neki planovi, spontano radimo.

Imaš li pomoć oko sina, uspeš li sve sama?

- Kada imam nastupe onda moji roditelji pomognu, inače smo sami jer je Uroš u Švajcarskoj, a mi budemo u Beogradu.

Meša li se neko iz porodice oko vaspitanja Vasilij Andreja ili Uroš i ti sve volite sami? Jesi li stroga majka?

- Sve se Uroš i ja sami dogovaramo, mogu da saslušam savet, ali mi najbolje znamo šta i kako treba. Ne volim nikome da se petljam, tako da ne volim ni meni bilo ko da nameće svoje. Znam da sam super majka, posvećena detetu maksimalno i baš sam popustljiva. Tek sada vidim koliko je razmažen, moram da budem malo strožija.

Svi se tokom pandemije ugojili, ali ne i ti. Jesi li na dijeti?

Mogu reći da sam i ja nabacila kilažu, ali sam brzo reagovala i pronašla preparat na biljnoj bazi da regulišem apetit i kilograme. Mogu vam reći da mi je pomoglo i nastaviću sa tim jer nemam vremena za treninge trenutno.

Kakvi su ti planovi za naredni period? Da li ti putovanja sa malim detetom teško padaju?

- Bićemo na relaciji Cirih - Beograd, tako nam odgovara. Nije lako baš taj tempo živeti, ali mora se. Moram i nove pesme da snimam, sastanci sa saradnicima su u toku, ali lagano, biće novih zanimljivih melodija.

Deluje da si u životu mnogo toga ostvarila, šta je ono o čemu još uvek maštaš?

- Bogu hvala, jesam, samo je zdravlje bitno, ostalo samo dolazi. Što se neostvarenih želja tiče, ostala je gluma kojom želim da se bavim od detinjstva, išla sam i u dramsku školu. Znate kako kažu, nikad se ne zna.

Izvor: Blic.rs
Foto: sekulicgoga/Instagram

goga sekulićkarijeraporodicasin vasilij andrejUroš Domanovićvaspitanje