LJUDI NE ZNAJU ŠTA SE KRIJE IZA MOJIH ODLAZAKA U RUSIJU: Ivan Bosiljčić otkrio recept za uspešnu karijeru i srećnu porodicu

Ivan Bosiljčić o odnosu sa Jelenom progovorio je nakon decenije ljubavi i konačno otkrio tajnu njihovog uspeha.

- Brak je zadatak kojim se treba baviti. On se mora negovati. Bavljenje brakom nije samo stvar braka i kuće, već kako se vi odnosite na ceo svet. Ako uređujete svoj život u odnosu na druge sfere, dolazite kući mirni i čisti. Kuća nije mesto gde vi puštate sve svoje ventile. Bračni partner ne bi trebalo da bude neko ko trpi sve vaše muke. Nego vi treba da budete iskreni, a on da vam pomogne da taj problem koji imate rešite. Ali sve što možete sami, posebno što se tiče poslovnih stvari to treba sami da gurnete i rešite, da za svoju ženu i svoje dete budete dobri - otkrio je za "Super TV" otkrivši da mu je najveće životno postignuće kada zna da je Jelenu i Ninu učinio srećnim.

I dok mnoge interesuje kako uprkos čestim Ivanovim odsustvima, par uspeva da održi idiličan odnos, glumac otkriva šta se krije iza njegovih odlazaka u Rusiju:

- Konkretno za nas je to što smo mi često, mnogo zajedno. Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude ukoliko je neumerena opasna.

Ivan i Jelena u skladnoj ljubavi uživaju već čitavu deceniju, a njihov oslonac i putokaz na putu ka ljubavi i sreći svakako je devetogodišnja ćerka Nina.

Izvor: Story.rs
Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

ćerka ninaglumacivan bosiljčićjelena tomaševićkarijera u rusijipevačicatop_slider