DUGUJEM VIŠE OD POLA MILIONA EVRA, ODAKLE MI PARE ZA NEKRETNINE: Darko Lazić otkrio da živi sa Barbarom u iznajmljenom stanu

Folker Darko Lazić od kada je počeo da se zabavlja sa pevačicom Barbarom Bobak potpuno se povukao iz medija.

Naime, on se posvetio karijeri, ali i čuvanju ljubavi sa mladom Barbarom daleko od očiju javnosti. Sada je otkrio detalje njihove tromesečne veze i priznao da duguje više pola miliona evra.

- Ja sam bio slobodan čovek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Zajedno smo više od tri meseca, a toliko nam je lepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo mnogo duže zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčnila me je svojom energijom, glasom i harizmom - počinje Lazić, a njegova draga se nadovezala i otkrila detalje upoznavanja.

- Znala sam ja ko je Darko, naš najbolji pevač, (smeh), ali kada sam ga videla na proslavi nisam uopšte imala sliku o njemu kao o dečku sa kim bih ja bila. Pohvalio me je kako pevam, a ja sam bila oduševljena kakvu je atmosferu napravio i koliko je pozitivan. “Prodao” mi je foru da želi moj broj kako bi imali zajedničke nastupe, ali nisam mu ga dala, morao je malo da se potrud (smeh). Moj prijatelj Pedja me je ”izdao” i dao mu broj…Malo smo se dopisivali, zvao me je na piće, a ostalo je istorija – kroz smeh je rekla Barbara koja se trudi da se ne osvrće na negativne komentare o njihovoj ljubavi.

- Poslednja tri meseca svašta sam pročitala i nažalost čula o sebi. Kako sam ja otimačica muževa, kako rasturam brakove, kako sam sa Darkom da bih napravila bolju karijeru, medjutim, stvarno se trudim da ne razmišljam o takvim stvarima jer samo Darko i ja znamo šta je istina. On je bio slobodan kada sam ja ušla u vezu sa njim, s karijeru sam imala i pre njega - završava pevačica.

Pošto se pisalo da joj je Darko kupio stan od 200.000 evra, folker je otkrio i da li tu ima istine.

- Jao ljudi, pa ja dugujem više od pola miliona evra odakle meni para za stan (smeh)…Istina je da Barbara i ja živimo zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, sve drugo ponavljam su budalaštine. Imam 30 godina, vreme mi je da se smirim, da uživam sa ženom koju volim i da se posvetim karijeri - bez ustručavanja je rekao Darko.

Izvor: Kurir.rs/Toxic
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Barbara Bobakdarko lazićdužan pola miliona evrafolk pevačluksuzna nekretninamuzička karijera