NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: Irma Sejranić ulazi u "Zadrugu 5" spremna da otkrije sve o ljubavnoj aferi sa Milanom Topalovićem Topalkom

Irma Sejranić kao učesnik pete sezone "Zadruge" pred milionskim auditorijumom otkriće sve o ljubavnoj aferi sa oženjenim Milanom Topalovićem Topalkom, sa kojim je snimila i duetsku pesmu.

Navodno, njih dvoje viđali su se tokom njihove saradnje 2018. godine. To je bilo nakon Irminog učešća u "Parovima", nakon čega je ona poželela da postane pevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pesme objavila još nekoliko. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je uspela da smuva oženjenog kolegu.

Njih dvoje navodno se se viđali neko vreme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povredilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u "Zadrugu" i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.

Topalko je prokomenatarisao priče da je bio u vezi sa dosta mlađom koleginicom.

- Ne verujem da je ona to rekla. Pa ljudi, gde će ona onako mlada i lepa da bude sa mnom ovako starim i nikakvim?! - kroz smeh je rekao Topalko i dodao:

- Mi smo snimili duet 2018. godine, družili smo se, bili smo u istom društvu na javnim mestima mnogo puta, ali nismo bili u emotivnoj vezi.

Irma je ranije bila u vezi sa Bubom Korelijem, a za njihov odnos je rekla da je bio turbolentan i da je trajao oko pet meseci.

Podsetimo, Milan Topalović Topalko važi za jednog od najvećih šmekera na našoj muzičkoj sceni i priča se da retko koja devojka ostane imuna na njega. Poslednjih godina njega su povezivali sa mnogobrojnim ženama, ali je on uprkos svemu uspeo da sačuva brak sa suprugom Vesnom sa kojom ima i ćerku Helenu. Topalko je učestvovao u rijalitiju "Farma 1" gde je bio izuzetno blizak sa koleginicom Marinom Perazić, ali je tada zbog prevelike prisnosti bio povezivan i sa manekenkom Sandrom Obradović. Pričalo se da je tada njegov brak bio ugrožen, ali je pevač to demantovao i ne mareći za priče, nastavio da boravi u društvu lepih, ali i mladih žena. Mediji su pisali da je on svoju suprugu varao i sa straletom i go go igračicom Atinom Ferari, a kasnije i sa mladom "Zvezdom Granda" Ljiljanom Savić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Grand Production - YouTube/PrintScreen

irma sejranićmilan topalović topalkoToplakoZadruga