JOŠ PETORO TAKMIČARA USELILO SE U BELU KUĆU: Sandra Rešić i Bane Đokić ušli da raskrinkaju zadrugare (VIDEO)

Nakon što je i šesta grupa zadrugara ušla u šimanovačku Belu kuću, voditeljka Dušica Jakovljević najavila je novu grupu zadrugara koji će se takmičiti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Pevačica Sandra Rešić u novu sezonu "Zadruge" ulazi kao ozbiljan rijaliti igrač. Ona je Dušici ispričala šta se sve dešavalo u karantinu, te da je već bilo seksa između ovogodišnjih takmičara.

Petar Vasić ima 27 godina i dolazi iz Valjeva. Proslavio se učešćem u jednom muzičkom takmičenju, a u "Zadrugu" je ulazio kao gostujući pevač. Lep glas nasledio je od majke koja je preminula kada je imao samo 10 godina.

Beograđanin Bane Đokić učestvovao je u rijalitiju "Farma". Đokić ima 32 godinu, svojevremeno je bio PR pevačice Tanje Savić, a sada sarađuje sa Zoricom Marković. Žene ga vole, a on ne voli neuredne i štrokave ljude. Kaže da o bivšim i sadašnjim zadrugarima zna mnogo jer njegov otac ima etno selo u Srbiji koje su mnogi od njih tokom jula i avgusta posećivali.

Sandra Bajić, poznata kao MC Aleks, iz Banja Luke, bila je učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga". Ovog puta ulazi slobodna i spremna da se visoko plasira.

Ismet Bojić poznatiji kao MC Isko dolazi iz Živinaca. Muzički producent i reper otkriva da je srećno zaljubljen i da neće prevariti verenicu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

bane đokićIsmet BojićMC AleksMC IskoPetar VasićSandra Bajićsandra rešićZadrugazadruga 5