MALOLETNA ZADRUGARKA PALA NA NJEGOV ŠARM: Mensur Ajdarpašić odvukao Milicu Veselinović u krevet (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić je od ulaska u "Zadrugu" svima stavio do znanja da je jedan od najvećih zavodnika u novoj sezoni. Bacio je oko na mnoge nove zadrugarke, ali jedna se posebno zainteresovala za njega.

Sedamnaestogodišnja Milica Veselinović sela je na Mensurov krevet i sve vreme pričala sa njim, pa ga gledala pravo u oči, a njena majca sa dubokim dekolteom terala je zadrugara da gleda samo u nju.

U jednom trenutku on joj je dao predlog da legne pored njega što je ona i uradila.

Kako je legla, njih dvoje su počeli da se maze i pričaju, pa je zgodni Crnogorac rešio da ih pokrije i tada se našalio na Milicin račun jer se ona plašila komentara zadrugara.

- Ja moram da nas pokrijem, hladno je, a i moram da promenim ulje, da vidim kakav je motor - rekao je Mesur dok je mazio Milicu po kosi i porkivao ih.

- Ma nemoj, mora to drugačije, pomisliće svašta - rekla je Milica.

Nakon toga njih dvoje su se prepustili jedno drugom i počeli da se maze, a Mensur je u nekoliko navrata Milici šapnuo nešto na uvo, a potom ju je i poljubio u obraz i kraj usana, a onda i u čelo. Poznato je da je poljubac u čelo, znak vernosti, a da li je mlada zadrugarka toliko zainteresovala Mensura, ostaje da se vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Mensur AjdarpašićMilica VeselinovićZadrugazadruga 5