ACA LUKAS ME JE PRED "ZADRUGU" ZVAO NA GRUPNJAK: Marijana Zonjić otkrila detalje odnosa sa popularnim pevačem

Marijana Zonjić (25) noć pred ulazak u "Zadrugu 5" provela je u krevetu sa Acom Lukasom (52)! Zgodna Crnogorka otkrila je da ju je folker pred rijaliti zvao na grupni seks.

- Lukas najviše voli seks sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu... Volim klasičan seks jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me ne privlači grupnjak - kaže pevačica i otkriva da je Acu upoznala pre nekoliko godina kad je bila njegov fan.

- Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo... Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Aca mi je otkrio i s kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost. Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu.

Zonjićeva je otkrila da pre ulaska u "Zadrugu 5" nije imala aferu samo sa Lukasom, već i sa dečkom svoje drugarice Maje Marinković, Filipom Carem!

- Sa Majom sam baš dobra, ali ona ne zna šta se desilo sa Carem... Čak me je zvala da mi kaže da ga čuvam u "Zadruzi", a ne zna da sam se ljubila sa njim. Slao mi je poruke da mu se sviđam i da je lud za mnom. Kada sam bila u izlasku sa prijateljima, pao je i poljubac, ali ništa više od toga. Mislila sam da se on samo druži sa Majom, sutradan sam saznala da su zapravo u vezi - završava priču Zonjićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: marijanaa_zonjic/Instagram

aca lukasFilip Carmaja marinkovicMarijana ZonjićZadrugazadruga 5