NIJE LAKO, ALI JE NEOPISIVO LEPO: Marijana Mićić ponosno pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Nedavno je u medijima poput bombe odjeknula vest da je glumica Marijana Mićić trudna, te da sa izabranikom Milošem Marjanovićem očekuje svoje prvo dete.

Popularna umetnica najpre nije želela da govori o svom privatnom životu i lepim vestima, a u novinskim tekstovima pojavile su se spekulacije da je lepa brineta u osmom mesecu trudnoće, te da će uskoro na svet doneti ćerku.

Međutim, atraktivna tridesetosmogodišnjakinja sinoć je odlučila da se oglasi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i prvi put progovori o blagoslovenom stanju.

Buduća majka zahvalila je fanovima na podršci, otkrila da je u sedmom mesecu trudnoće i pokazala kako izgleda tokom ovog posebnog životnog perioda.

- Nakon mog jučerasnjeg storija o "mukama" pri nameštanju na gomili jastuka dobila sam toliko poruka podrške da imam potrebu da podelim ovaj momenat. Svaka poruka znači, svaka reč znaći. Nije lako, ali je neopisivo prelepo. Samo žene znaju - napisala je Marijana pokraj fotografije na kojoj ponosno pokazuje trudnički stomačić.

Naokon objave lepe brinete usledili su komentari oduševljenih pratilaca koji su joj uputili niz komplimenata i poručili joj da nikada nije izgledala lepše i srećnije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: micicmarijana/Instagram

marijana mićićmiloš marjanovićtop_slidertrudnički stomaktrudnoća