U KUPAĆEM KOSTIMU NA KAMILI: Jovana Ljubisavljević seksi izdanjem oduševila fanove (FOTO)

Lepa manekenka Jovana Ljubisavljević tokom četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" otpočela je ljubavnu romansu sa Stefanom Karićem.

Iako im cimeri u Beloj kući na imanju u Šimanovcima nisu bili naklonjeni i nisu verovali u iskrenost njihovih emocija, ljubav dvoje zadrugara je pobedila.

Jovana i Stefan se tokom leta nisu odvajali, a Karić je izjavio da žele da dobiju bebu, te da se nadaju da će uskoro postati porodica.

Međutim, na iznenađenje mnogih, Stefan je 5. septembra ušao u novu sezonu popularnog rijalitija, što je Ljubisavljevićeva teško podnela.

Lapa brineta stalno prati svog izabranika preko malih ekrana, ali je pre nekoliko dana odlučila da otputuje na odmor u Egipat.

Poslednjom objavom sa letovanja lepa dvadesetpetogodišnjakinja oduševila je svoje fanove. Naime, atraktivna Jovana u provokativnom kupaćem kostimu zajahala je kamilu na plaži i pokazala savršeno izvajanu figuru.

Uskim strukom, dugim nogama i preplanulim telom bivša zadrugarka oduševila je svoje pratioce koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

egipatJovana Ljubisavljevićkupaći kostimodmorstefan karićZadruga