VAŽAN DATUM: Biljana Sečivanović sa suprugom Aleksandrom Nedićem proslavila prvu godišnjicu braka (FOTO)

Pevačica Biljana Sečivanović ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Naime, pre godinu dana zgodna folkerka se pred matičarem zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Aleksandru Nediću.

Zvezda "Grand" produkcije putem svog naloga na društenoj mreži Instagram suprugu je pre nekoliko dana uputila emotivnu čestitku povodom prve godišnjice braka.

- Niko me nikada neće razumeti kao što me razumeš ti. Niko me nikada neće voleti kao što me voliš ti. Zbog toga i jesi moj muž! Srećna nam godišnjica ljubavi - napisala je četrdesetpetogodišnja dama uz fotografije nastale tokom crkvenog venčanja u julu ove godine.

Podsetimo, Biljana i Aleksandar verili su se pre tri godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u njegovoj porodičnoj kući u Vinči. Pevačica i njen suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza - njenim sinom Matejom i njegovom ćerkom Nikolinom. Naslednika Mateju folkerka je dobila sa biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je trudna.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: biljanasecivanovic/Instagram

Aleksandar Nedićbiljana secivanovicgodišnjica brakazvezde granda