VIDELA SAM HITNU KAD SE ZAVRŠIO ROĐENDAN: Miljana Kulić oglasila se nakon vesti da je njena majka Marija hospitalizovana!

Nakon vesti da je Mariji Kulić pozlilo, oglasila se njena ćerka Miljana i otkrila šta se desilo na proslavi njenog rođendana

Sinoć je Miljana Kulić proslavila svoj 28. rođendan u porodičnom domu u Nišu, gde se lumpovalo i uživalo do rane zore. Pored mnogobrojnih gostiju, prisutni su bili i njeni roditelji, Marija i Siniša Kulić, koji već izvesno vreme boluju od karcinoma.

Mariji se na rođendanu navodno slošilo, te se samo srušila, a istog momenta je alarmirana Hitna pomoć, koja je došla na lice mesta da joj ukaže prvu pomoć.

- Kakvu situaciju, ne znam o čemu pričate. Na mom rođendanu je sve bilo kako treba. Videla sam Hitnu kad se završio rođendan koja je stajala nedaleko, ali hvala Bogu, nije ništa bilo vezano za moju porodicu. Marija i Siniša su bili skroz u redu. Posle rođendana smo bez nje nastavili u kafanu i lumpovali do 6 ujutro, ne bih sigurno lumpovala da mi je majci bilo loše - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: miljana__kulic/Instagram

hitna pomoćmarija kulićmiljana kulićproslava rođendanarođendansiniša kulić