ŽIVE U HAOSU: Ko su najneuredniji znaci Zodijaka?

Prema astrologiji, nekim znacima Zodijaka je veoma lako da održavaju red u svom svakodnevnom životu. Drugima ovo izgleda kao noćna mora.

Život nije lak, pa vam pogled u horoskop može pomoći da razumete kuda idete. Pripadate li onima kojima je "red, rad i disciplina" kao dobar dan ili onima koji žive život iz dana u dan i ne brinu o haosu koji ostavljaju za sobom?

Iako Device važe za perfekcioniste, Ovnovi takođe spadaju u znakove Zodijaka koji ne mogu da žive u neredu i poznati su po dobroj organizaciji. Ova dva znaka Zodijaka svakako nisu na našoj listi najneurednijih.

U nastavku otkrijte kojih pet znakova spadaju u najneurednije predstavnike Zodijaka:

Lav

Vaša kreativna i umetnička priroda ponekad vas navodi na promene u vašem prostoru koje remete mir koji je možda postojao. Ne smeta vam mnogo, jer ste navikli. Takođe, ne preuzimate inicijativu za čišćenje ako to neko od vas ne zatraži.

Strelac

Stalno ste u pokretu i vaš dom vas retko vidi. Kada se vratite poslednju stvar o kojoj razmišljate je čistoća. Prljave šolje i tanjiri skoro su prekrili vaš pult pored sudopere i kutije za picu od prošle noći još uvek su na stolu u vašoj dnevnoj sobi. Dolazite i odlazite stalno i imate kuću samo za spavanje. Možete postati organizovaniji ako želite i ako imate malu pomoć okoline.

Vaga

Pokušavate da izbegnete čišćenje po svaku cenu. Kao dete, vaši roditelji su vas molili da spakujete i sredite svoje stvari. Sada kao odrasla osoba postaje vam još teže da sredite i očistite svoj dom. Gomile odeće čekaju vas pored mašine za pranje veša, a posuđe je složeno u sudoperu. Porodici i cimerima ste već dosadili, ali više ste vi krivi za svoju neodlučnost, što vas takođe dovodi do nereda. Verujte više u sebe i uspećete.

Ribe

Volite haos. Osećate se bezbedno u neurednom okruženju, sve dok ne odlučite da ga sami očistite. Smatrate da je čišćenje gubitak vremena. Suprotno važi za vašu ličnu higijenu. Obraćate veliku pažnju na svoj imidž, bez obzira koliko vaš dom bio neuredan.

Vodolija

Više volite da je vaš dom "živ" nego "sređen". Često menjate dekor i stalno kupujete nova umetnička dela kako biste istakli svoje zidove. Vaši kreativni instinkti sprečavaju vas da budete uredni i čisti. Volite da imate red, ali udobno živite u neredu.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

domhaoshoroskopkućaneredneurednosturednostzodijak