ŽURKA U BUDIMPEŠTI: Marijana Mateus upriličila glamuroznu proslavu 50. rođendana (FOTO)

Modna kreatorka Marijana Mateus proslavila je danas svoj jubilarni 50. rođendan u Budimpešti, u kojoj je godinama živela.

Zgodna slavljenica u mađarskoj prestonici upriličila je glamuroznu žurku kako bi proslavila važan datum. Lepa plavokosa dama za druženje sa prijateljima odabrala je belu haljinu koja je istakla njenu savršenu figuru.

Srpska dizajnerka povodom svog rođendana oglasila se na društvenoj mreži Instagram i zahvalila se pratiocima, porodici i prijateljima na čestitkama i lepim željama koje je tokom dana dobila.

- Hvala na ljubavi koju mi pružate. Učinili ste moj dan još posebnijim - napisala je Marijana pokraj fotografija na kojima pozira kraj ogromne rođendanske torte.

Podsetimo, Marijana je tokom devetogodišnjeg braka sa srpskim biznismenom Miodragom Kostićem rodila troje dece, ćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra, a najveću pažnju javnosti plenila je tokom braka sa bivšim nemačkim fudbalerom i nekadašnjim trenerom "Partizana" Lotarom Mateusom, od koga se razvela 2009. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marijanamateus/Instagram

budimpeštalotar mateusmarijana mateusmiodrag kostićproslava rođendanarođendantop_slider