SAMO ME UDARI KAO PESNICOM DA VAS NIKADA VIŠE NEĆU VIDETI: Mirjana Karanović slomljena od tuge zaplakala za preminulim kolegama (VIDEO)

Popularna glumica Mirjana Karanović poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram rastužila je svoje pratioce.

Naime, pedesetsedmogodišnja umetnica podelila je video snimak iz automobila u kome se može videti kako plače slomljena od tuge za svojim preminulim kolegama.

Mirjana je putovala i vežbala tekst svoje predstave "Petrijin venac" kada se prisetila prerano preminulih umetnika Mire Furlan, Nede Arnerić, Nebojše Glogovca, Borisa Komnenića, Milana Laneta Gutovića, Vlaste Velisavljevića, Gorana Daničića Žuće, Nenada Nenadovića, kao i direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca koji je danas sahranjen u Beogradu.

- Putujem. Svira ABBA. Ponavljam tekst "Petrijin venac" i samo me udari kao pesnicom da vas nikad više neću videti. Glogi, Tasovac, Žuća, Mira, Lane, Boris, Vlasta, Neda - napisala je neutešna Mirjana, koja je govorila potresne stihove.

Nakon objave Karanovićeve usledile su reči podrške njenih pratilaca.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mirjanakaranovic/Instagram

boris komnenićGoran Daničić Žućaivan tasovacmilan lane gutovićmira furlanmirjana karanovićnebojša glogovacneda arnerićnenad nenadović