ANĐEOSKA LICA: Ko su najlepši znaci horoskopa?

Svaki horoskopski znak ima neke osobine koje ga čine posebnim. Pojedine ljude krasi duhovitost, drugi imaju izražen šarm, a ima i onih koji harizmom osvajaju sve oko sebe. Saznajte ko je zauzeo vodeće mesto kada je lepota u pitanju.

Ribe su najlepši horoskopski znak

Sa svojim zadivljujućim, lepršavim obrvama i slatkim pramenovima, Ribe imaju sve što je potrebno kako bi privukle pažnju. Uz ovaj znak trebalo bi da ide i upozorenje na opasnost, jer oči Ribe su toliko duboke da za tren mogu da vas osvoje.

Lav ima intenzivnu lepotu

Sa savršenim nosom, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je sigurno jedan od najlepših znakova. Lavovi imaju ljupka, ovalna lica, tanke usne i često rupice na obrazima. Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće da ih ne primetite.

Vaga ima nežnu lepotu

Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Prekrasne obrve, smele oči i svilenkasta kosa čine interesantnu kombinaciju kada je u pitanju lepota. Njihov šarm je potpuno neodoljiv.

Strelac se može pohvaliti neobičnom lepotom

Strelčeva velikodušnost i ljubav prema avanturama sjaje i čine ga potpuno zadivljujućim. Oči su mu poput dragog kamenja i nemoguće je ne primetiti ga, a ima i prekrasnu gustu kosu.

Blizanci imaju živopisnu lepotu

Sa ovalnim licem poput porcelanske lutke, Blizanci imaju anđeoski izgled. Često valovita kosa Blizanaca dodaje dašak divljine njihovom slatkom izgledu i dobro se slaže s njihovim prodorno svetlim očima. Iz Blizanaca prosto izbijaju inteligencija i ljubav prema životu, a osmehom od milion dolara blistaju gde god se pojave.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

horoskopkosalicenajlepši znaci horoskopanosobrveočiosmehten