HAOS U BELOJ KUĆI: Mensur Ajdarpašić napadao i šutirao Stefana Mihića (VIDEO)

Tokom popodneva u Beoj kući na imanju u Šimanovcima zadrugari su glasali za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji". Među zadrugarima je vladala velika napetost jer se sastanak odužio, a većina je želela da se glasanje što pre završi, kako bi otišli u prodavnicu.

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Stefan Mihić, koji je svesno odugovlačio sveoje izlaganje. Mensur Ajdarpašić pobeseno je zbog toga i sukobio se sa cimerom.

- Što se tiče najnekvalitetnijeg nastupa, moj drugar koji je došao da pokaže koliko vredi... Nije zablistao, mogao si bolji izbor pesme. Što se tiče najveće razočarenje je David, a najnekvalitetnije pevanje Miki, Sale Luks i Sale glumac - govorio je on.

- Nikome ništa iz prodavnice neću doneti. Idem prvi - vikao je Mensur.

- Narod je rekao svoje i koliko moj glas znači... Bitno je da narod sve vidi. Pričaću koliko hoću. Mogu do sutra. Ja tebi Mensure nisam upadao u reč - rekao je Mihić.

- Nemaš pravo da radiš ovo... Izaberi ko je najbolji i ko je najgori. Nemoj da ti ja dam generalno čišćenje - odbrusio je Mensur i nasrnuo na Stefana.

- Kome ćeš ti da daš? Prođi. Ne obazirem se na tebe. Dečko, izuzetno si smešan. Možeš da me šutiraš kolikko hoćeš - rekao je Mihić.

- Kako bih te "izuo" sad - rekao je Ajdarpašić besno.

- Zbog takvih kao ti ja ću biti u prvih pet - završio je Mihić.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Mensur AjdarpašićStefan MihićZadrugazadruga 5