ONE NISU SPOSOBNE DA IZDRŽAVAJU DECU, SAMO TRAŽE PARE: Majka Darka Lazića oplela po bivšim snajkama Ani Sević i Marini Gagić

Branka Lazić, majka Darka Lazića, burno je odreagovala kada su je novinari pozvali za komentar na vest da su se pre dve nedelje potukli pevač i njegova devojka Barbara Bobak na proslavi koju je organizovao njihov kolega Srećko Krečar povodom punoletstva ćerke.

Ona je odmah prokomentarisala da u to ne želi da se meša i da ona ne određuje sa kim će se njen sin zabavljati.

- A šta ja ima nju da prihvatim ili ne prihvatim? Barbara je za sada Darkova devojka, videćemo da li će biti i buduća snajka - kaže Branka i poručuje da neće opominjati svog sina da plaća alimentacije Ani Sević sa kojom ima ćerku Lorenu i Marini Gagić sa kojom je dobio sina Alekseja.

- Zašto bih ja opominjala svog sina? Zbog čega? Tim njegovim ženama on nikada neće isplatiti alimentacije. Ja ću vam reći. Darko koliko god da uplati, on je njima večito dužan neki novac. Takve majke nisu sposobne da izdržavaju dete. Hoće da rade i imaju starateljstvo, ali da sve Darko plaća - besno poručuje Lazićeva majka i napominje kako se Marina Gagić, bivša verenica pevača, ne javlja na telefon.

- Marina se ne javlja na telefon kad god je Darko pozove. Nije tačno da ne želi da vidi svog sina. Ne pamtim kad sam videla unuka, jer se nalazi kod Marine i njene majke. Javi se samo kad joj nešto treba, neki novac ili potrepštine. Žene su opasne! Moj Darko je monstrum i najgori, a one su fine, bedne i jadne. Ma nemoj, nije to baš tako kao što se priča u javnosti. Ne može on napraviti para, koliko njima treba - zaključuje Branka.

Izvor: Blic.rs
Foto: milanbranka/Instagram

Aleksej Lazićalimentacijaana sevićBarbara BobakBranka Lazićdarko lazićLorena Lazićmarina gagić