MILJANA GA DOČEKALA POLJUPCIMA: Lazar Čolić Zola uselio se u Belu kuću na imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Lazar Čolić Zola sinoć je postao novi učesnik "Zadruge 5". Voditeljka Dušica Jakovljević ga je dočekala u Pinkovom studiju i pokrenula teme o aktuelnim dešavanjima.

- Da li jedva čekaš da uđeš unutra - pitala je Dušica.

- Naravno, ovaj put idem na 100%. Dogovorio sam se sa Miljanom da damo šansu jedno drugom. Ovaj put nećemo imati konflikte, uzalim sa 50%. Pitaću i Čolaka da se takmičimo tamo oko muzike - rekao je Zola.

- Da li će ti Miljana zameriti dopisivanje sa Anakondom - glasilo je pitanje novinara.

- Pričaću vam, bilo je svašta, bilo je i intimnih prepiski, ona je brisala neke poruke, pa pokazala šta njoj odgovara. Moj drug i ja smo čuli da se Anakonda i Ana Spasojević bave nekim poslom. Čovek mi je ispričao da je pozvao neke dve ribe i da su ga dočekale Ana i Anakonda - ispričao je Zola i dodao:

- Svaki momak kad je u vezi, voli nešto sa strane. Najpametnije je da platiš, neće te cimati, slati i tako. Ja sam to priznao. To radi većina muškaraca - rakao je Zola.

- Koju su cifru uzimale - pitao je novinar.

- Ne znam, to ne zanm, njen je blam što je ona iznela te prepiske, ja sam je pitao da mi slika si*u. Moj drug je ozbiljan biznismen, ima sve, ali mi se družimo od malena - rekao je Čolić.

- Nadam se da ću dobiti priliku da puštam muziku na žurakama, da ljudi vide kako to izgleda. Ja sam sad na 50%. Kada su ljubavne pesme u pitanju i kada vidim tebe dobijem inspiraciju - rekao je Zola Dušici.

- Da li je tačno da ti je Miljana pozajmila 50 hiljada eura - pitao je novinar.

- Ne, to nije istina - rekao je Zola.

- Ko ti je najzamiljiviji u kući - pitala je Dušica.

- Dalila, Dejan, Car. Ja sam za to da budu srećni i podržaću ako se desi razvod, što da ne - ispričao je Zola, pa pomenuo da je sreo Maju Marinković.

- Zaljubila se u Cara, ja joj kažem da će se pomiriti sa Janjušem, ona se smeška. A i on, znamo šta je uradio sve zbog nje - rekao je Zola, pa prokomentarisao Irmu Sejranić.

- Ona je top, dobro se uklopila, meni je iritantna. A moram da vam ispričam ovo za Kuliće. Nazvao sam Mariju, pitao za zdravlje, te neke situacije. Čisto da kažem Miljani da je dobro. Tako da nije nemoguće da se pojavi i ona ovde. Ja sam joj rekao šta je bilo bilo je. Odreagovala je jako pažljivo. Kao da sam nazvao svoju majku. Ja njoj i njenom suprugu želim brz oporavak. Bez obzira što se izdešavala između nas - pričao je Zola.

Nakon intervjua Zola se uselio u Belu kuću, gde od večeras postaje zvanični takmičar "Zadruge 5".

Zola je na sebi nosio duks sa natpisom "Zolander na 50%", a pesma koja ga je pratila bila je "Seksi robot", koju je Miljana Kulić svojevremeno izvodila na "Zadrugoviziji". Čim je čula pesmu, počela je da se trese, a zatim i ogleda. Zoli su odmah prišli Miki Đuričić i Filip Car, a Miljana nije želela da izađe, već ga je čekala za crnim stolom.

Čolić joj je odmah prišao.

- Šta se treseš, sve sam završio - rekao je Zola.

Miljana ga je zagrlila i poljubila, a zadrugari su im aplaudirali.

- Čuo sam se i sa tvojom majkom - dodao je Čolić.

Sa Zolom se pozdravio i Marko Janjušević Janjuš, a spekulisalo se da su u lošim odnosima. Nakon što je obišao krug, Zola se obratio zadrugarima.

- Ja sam Lazar Čolić Zola, dolazim iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Republike Sprske. Pozdrav za Zolandere moje, došao sam da zaradim novac, a imam i poseban razlog, a to je Miljana, koliko god da sam bežao od toga... - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

lazar colic zolamiljana kulićZadrugazadruga 5zola