FILIP CAR UBEDLJIVO POBEDIO: Davor Lazić izbačen iz "Zadruge 5" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Zadruga - Izbacivanje".

Nominovani takmičar od starne zadrugara bio je Filip Car, dok je najmanju podršku publike imao Davor Lazić.

Voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane zadrugare u prostoriju u kojoj će se održati borba za opstanak u Beloj kući.

Voditelj je potom objasnio zadrugarima pravila igre za dupliranje glasova. Njih dvojica su morali da stanu u poziciju skleka, te da kuglice stave na vrh stubića koji su se nalazili ispred njih.

Davor je brzo pobedio u igri, te su njemu duplirani glasovi. Nakon dupliranja glasova, Darko je saopštio rezultate. Tanasijević je otkrio da nakon dupliranja glasova Davor ima samo 2% glasova, dok Car ima 98%.

Davor je morao da napusti "Zadrugu", a pre toga se pozdravio sa svojim cimerima.

Lazić je nakon izbacivanja otišao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević gde su ga sačekali članovi porodice i prijatelj Zoki Šumadinac, koji su imali emotivni susret sa njim.

- Ja sam odlično. Što se Cara tiče, mislim da se zaljubio, a malo mu radi i sujeta. Što se Janjuša i Marka tiče, ne bih rekao da su zaljubljeni u Marijanu, već da se igraju. Milica i Mensur imaju iskrenu ljubav, iako traje samo mesec dana. Tu je dokaz da ljubav nema granica - rekao je Davor o zadrugarima.

Lazić je odgledao svoj profil i napisao pismo kojim je proglasio novog vođu, a ime će publika i zadrugari saznati danas.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Davor LazićFilip CarZadrugazadruga 5