ONA JE DEVOJKA ZA NEŠTO VIŠE: Jovan Pejić progovorio o ljubavnoj vezi sa Natašom Rodić

Veliku pažnju medija privukao je odnos Jovana Pejića Peje (21) i Nataše Rodić (30). Mesecima se piše da su njihovom upoznavanju kumovali Mirko Šijan i Bojana Rodić, te da su se između njih dvoje vremenom pojavile varnice. Fotografija zbog koje su se usijale mreže je ona na kojoj Rodićeva drži ruku misterioznog muškarca, a ono što je svima zapalo za oko jeste sat na ruci kakav ima upravo mladi Peja. Jovan je bio raspoložen za razgovor na ovu temu, ali i još mnogo toga. Iako nije želeo konkretno da kaže da li je sa Natašom u vezi.

- Ako vi mislite da ste nas vi tako uhvatili, vi slobodno pišite. Dok vi nas ne slikate, da smo mi zajedno, da smo mi otišli u restoran. Ako vi mislite da smo mi zajedno i ako je to nije vaša pretpostavka, onda je to. Ovako ću ti dati neki trag, da možda jesmo, a možda i nismo. Za Natašu imam samo lepe reči, sve reči hvale imam za nju. Sestre su joj takođe perfektne, ona radi na pijaci. Ko bi radio, a da može da ima sve od roditelja. Pošto ja radim, a moji roditelji su to što jesu, tako gledam i nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više.

S obzirom na to da ga mnogi posmatraju kroz prizmu da je dete poznatih roditelja - Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan govori da želi da izgradi svoj put i svoje "ja".

- Ja nikada nisam voleo niti želeo da budem poznat zbog svojih roditelja, da li rade u pošti ili ovo što rade, meni nije bitno. To potiče iz kuće, a opet, možda je i moja narav da želim da ostvarim sebe kao čovek, da postanem nešto, da niko sutra ne može da mi kaže da sam ja nečiji sin. Radim dve i po godine u jednoj ozbiljnoj firmi, sa kojom moji roditelji nemaju dodirnih tačaka, nikada nisu ušli u tu firmu. Prija mi što sam Zlatin i Pejin sin, ali ne bih voleo da imam titulu "maminog i tatinog sina". Sam sebe izdržavam, meni roditelji ne daju novac, niti ja to želim, iako oni meni guraju da sve imam. Ja volim da sednem sa starijim ljudima, da popričam o ozbiljnim temama, da ne moram da sedim sa mamom i tatom da oni pričaju umesto mene - kaže Jovan i otkriva da je nedavno unapređen u butiku u kojem radi već godinama, a zbog čega su njegovi roditelji i te kako ponosni.

- Ja radim u butiku u jednom prestoničkom šoping centru, napredovao sam pre mesec dana. Postavljen sam na bolju poziciju - sada sam menadžer prodavnice. Trudio sam se, bio sam veoma dobar radnik, bio sam tu da pomognem drugim kolegama, nikada nisam kasnio na posao i bez ikakve skromnosti, zaslužio sam da napredujem. Plate su mnogo bolje, kod nas ni obični radnici nemaju minimalac, pa ni ja koji sam na ovoj funkciji, mogu da kažem da je plata skočila dva puta.

Kako kaže, Zlata i Peja su uspeli naslednika da izvedu na pravi put dobrim savetima, razgovorima, pomogli mu da se osamostali.

- Majka kao majka, brine o detetu da ne skrene s puta, da ima dobro društvo oko sebe, a tu je tata da uvede neku sankciju. Meni je drago da gde god odem, svi imaju lepe reči za mene i to mi prija. Živim sam, stan u kojem živim su mi kupili roditelji, kola sam sam kupio, ali ovo su mi oni obezbedili - kaže Pejić.

Da je lepo vaspitan i porodičan momak govori i to što često ide sa roditeljima na nedeljne ručkove. Mladi Pejić je iskoristio i priliku da pohvali suprugu svog oca kao odličnu domaćicu.

- Ja svake nedelje ispoštujem svog oca, odem na nedeljni ručak. Pošto se on oženio, ima perfektnu suprugu, ona spremi nešto za klopu, tako da ručamo zajedno. Odem ili sa njim ili sa majkom na ručak, kako kad. Iako sam se odvojio od njih, ne znači da se ne viđam sa roditeljima. Nemam ništa protiv što se moj otac oženio, ne zameram mu ništa, nije pogrešio pri izboru. Imam samo reči hvale za tatinu suprugu, imamo dobar odnos.

Jovan je progovorio i o odnosu sa Mirkom Šijanom koji je nedavno dobio sina i sada uživa u ulozi roditelja.

- Mirkić je moj kum. Vidimo se kada god možemo, sada malo ređe zbog bebe, on baš pazi zbog deteta. Jeste se uozbiljio. Kada sam bio kod njega, baš sam video da posvećuje sinu pažnju. Otišli smo u prodavnicu i on je jedva čekao da se vrati kući da vidi bebu - kazao Pejić.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: pejic_jovan/Instagram

Bojana Rodićjovan pejićmirko šijanNataša Rodićzlata petrovićzoran pejić peja