RAZOTKRIVENI: Koje su najveće laži svakog horoskopskog znaka?

Ovan će često slagati da nije uzrujan i da se ne ljuti, Bik da nije ljubomoran, a Ribe da mogu sve same da prebrode. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa i zapravo o ovakvim stvarima ne bi trebalo da lažemo, već da se hrabro i otvoreno suočimo sami sa sobom, priznamo svoje mane i nesigurnosti i pokušamo da ih rešimo.

Koje su to najčešće laži koje horoskopski znaci izgovaraju?

Ovan: Smiren sam i ne ljutim se

Kao izuzetno temperamentan znak, Ovan vrlo lako plane, ali ne želi da drugi znaju kako ponekad ne može da kontroliše svoje osećaje ljutnje i uzrujanosti. Ali, umesto da to krije, bilo bi bolje da poradi na kontrolisanju sopstvene temperamentnosti i malo je ublaži.

Bik: Nisam ljubomoran

Bik želi da ostavi utisak samopouzdanja, pa priznanje da je ljubomoran za njega je isto kao da priznaje poraz. Istina je da je Bik prilično sklon ljubomori, ali vešto to skriva. Kad bi iskreno priznao da je ljubomoran, možda bi se lakše suočio s tim osećajem koji zapravo ne donosi ništa dobro, i tako bio manje ljubomoran na ljude oko sebe, a više usredsređen na sopstveni život i na postizanje onoga zbog čega je uopšte ljubomoran na druge.

Blizanci: Ja ne osuđujem

Koliko god se trudili da budemo slobodoumni i otvoreni za različitosti i razumevanje drugačijeg od nas samih, svako od nas ponekad osuđuje. A Blizanac jednostavno ne želi da prizna da osuđuje druge iako to često radi. Želi da ga drugi doživljavaju kao osobu otvorenog uma, a i svestan je da mu je sklonost osuđivanju mana na kojoj treba da poradi.

Rak: Dobro sam

Niko ne skriva tako dobro svoja osećanja kao Rak. Dobro su poznate priče o račjim oklopima kojima se štite od toga da ih neko povredi. A zapravo je reč o najemotivnijem znaku horoskopa kojeg loše stvari oko njega jako pogađaju, ali radije će slagati da je dobro nego priznati šta ga muči. Rakovi, nemojte se stalno skrivati iza svog oklopa već priznajte sebi da niste dobro i da bi vam dobro došla nečija pomoć, pa makar i čašica razgovora s prijateljicom.

Lav: Preboleo sam to

Ponos je Lavu važniji od ičega i vrlo teško će priznati da ga je neko ili nešto povredilo. Držaće to u sebi, nabaciće osmeh i stav pun samopouzdanja i ljudima lagati da je preboleo problem ili osobu. A zapravo nije ni svestan kakvo bi olakšanje osetio kada bi rekao istinu i priznao da ipak još nije preboleo. Nije slabost priznati da vas nečiji postupci ili reči još uvek bole - to je ljudski i samo pokazuje da imate osećanja.

Devica: Nisam pod stresom

Najveći perfekcionisti Zodijaka - Device, žele da je sve uvek besprekorno i savršeno, a s obzirom na to da često nije tako, neretko se i živciraju i budu pod stresom. Ipak, Devica će jako dobro glumiti hladnokrvnost i da je to uopšte ne dotiče. Pokušajte da se opustite i shvatite da ne mora sve da bude savršeno, zapravo, to i ne može da bude! Na taj način nećete više morati da lažete da niste pod stresom već ćete se zaista tako osećati.

Vaga: Ja ne lažem

Da bude uhvaćena u laži za Vagu je nešto što najmanje želi u životu. Vage žele da ih drugi doživljavaju kao iskrene i otvorene osobe pa je laž za njih nešto potpuno neprihvatljivo. No, kako na ovom svetu ne postoji čovek koji nije slagao, tako ne postoji ni Vaga koja nije izrekla barem jednu laž. Prihvatite tu istinu i nećete više imati potrebu da lažete da ne lažete.

Škorpija: Nisam opsednuta time

Strastvene Škorpije slavne su po svojoj sklonosti opsesijama, ali nikako ne žele da drugi vide koliko mogu da budu vezane za nekoga ili nešto. Ispod hladnokrvne spoljašnjosti, zapravo se krije bujica emocija kakvu samo Škorpije mogu da osete. I to zapravo nije loše - njihova strastvena predanost čini ih najpoželjnijim ljubavnicima i najharizmatičnijim znakom horoskopa.

Strelac: Nije me briga

Strelčevi su poznati po svom optimizmu i uvek vedroj naravi. Retko koji znak horoskopa se smeje toliko koliko Strelac, ali naravno da i oni imaju loše trenutke i probleme. No, na njih će najčešće odmahnuti rukom i slagati da ih nije briga. Kako će se stvarno osećati duboko u sebi, znaće samo oni. Ponekad smete prestati da se smejete i priznati da vas ipak jeste briga i da vam nije svejedno.

Jarac: Nije mi potrebna pomoć

Jarčevi žele sve da podnesu stoički i da pokažu da sve mogu sami, te da im nije potrebna ničija pomoć. I zaista, Jarac je izuzetno snalažljiv, žilav i sposoban, ali čak je i njemu ponekad potrebna pomoć. Zato kada vas vaša prijateljica Jarčica idući put slaže da može sama, vi joj ipak pružite ruku i pomozite.

Vodolija: Nisam nesigurna

Vodolije su slavne po svojoj ležernosti i opuštenosti, pa se često čini kao da se ni sa čim previše ne opterećuju. Ipak, istina je da Vodolija neretko preispituje sopstvene odluke i veoma joj je važno šta dugi misle o njoj. Ipak, radije će slagati da nije nesigurna u sopstvene odluke i postupke nego pokazati tu svoju slabost. Međutim, nije slabost priznati da ponekad nismo sigurni u ono što mislimo i pitati druge za mišljenje.

Ribe: Mogu to sam da prebrodim

Kad im se dogodi nešto loše, osećajne Ribe "otplivaće" u osamu pokušavajući same da reše to što ih muči. I pritom će samoj sebi lagati da sve može sama da prebrodi, udubljena u sopstvene misli i kontemplacije. Ali na taj način može još više da potone na dno i ostane zarobljena u mraku. Dajte svojoj prijateljici Ribi do znanja da nije sama i da želite da joj pomognete.

Izvor: Prva.rs/Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

astrologijaemocijehoroskophoroskopski znacihoroskopski znaklažlažilazovlažoviljubomoramanenajveće lažinesigurnostopsesivnostosećanjaosudaosuđivanjepomoćslaboststreszodijak