NAPRAVLJEN MI JE HAOS U ŽIVOTU: Vesna Đogani progovorila o navodnoj prevari supruga Đoleta

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In", ugostila je i ove subote u svom studiju dobro poznate dame sa domaće javne scene, među kojima su se našle bivša učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški, pevačice Mia BorisavljevićVesna ĐoganiBiljana Jevtić, kao i ministarka bez portfelja, Slavica Đukić Dejanović.

Vesna Đogani se dotakla skandala koji je pre nekoliko meseci bio glavna tema svih medija. Naime, ekipa emisije "Paparaco Lova" uhvatila je Đoleta kako navodno vara pevačicu.

- Nikad ja nisam lagala o tome, izašla sam baš nervozna pred medije, pričala o tome, Đole je bio u fazonu: "Gde izlaziš sad da daješ intervju, to niko normalan ne radi"... Ja sam rekla da sam dužna da to uradim, osetila sam potrebu, jer sam svakodnevno bila pod pritiskom. Nisam se osećala dobro, napravljen mi je haos u životu, bila sam u poziciji da sam morala da opravdam naslove - priča pevačica, pa nastavlja:

- Đole je poludeo, ali ja sam rekla da moram da izađem sa istinom, kakva god da je, morala sam da se pojavim. Ja sam mu verovala, ali dok nije došao kući imala sam poprilično bljak osećaj u stomaku. Ali sam mu verovala, kad te pogledam, ili si me slagao ili znam istinu, nema tu vrdanja, ni levo ni desno - priznaje Vesna u emisiji "Magazin In".

Izvor: Pink.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

denserđole đoganiemisija Magazin Inpevačicaprevarasanja marinkovićskandalvesna đogani