MENJA PROFESIJU: Zorana Jovanović otkrila planove za budućnost

Zorana Jovanović, poznatija pod pseudonimom Zorannah, preteča je današnjih influensera u Srbiji, odnosno posla od kog danas mnogi zarađuju obilne sume novca, dok se ona sama zbog toga, pre nekoliko godina, često nalazila na udaru mnogih koji nisu razumeli čime se to ona tačno bavi, ne videvši pritom perspektivu ovog posla.

- U garderobi se nikad nisam pronašla. Sve to je bila ideja moje majke. Ona se baktala sa svim tim materijalima, krojačima, fabrikama... Meni to nikada nije bilo to. Nisam sebe videla u tome. Ipak, šminka i kozmetika su potpuno druga stvar. Sve to mi je mnogo interesantnije i zanima me više - ispričala je Zorana u emisiji "Chit Chat" i dodala:

- Uvek se mnogo više udubim u sve što je vezano za prozivodnju šminke i kozmetike, u sam taj proces nastanka. Kad sam izbacivala vlažne maramice, 100 puta sam ih vraćala onim jadnim ljudima. Jednostavno, nisu sve maramice iste. Neke skidaju šminku bolje, neke gore, a ja sam dosad probala mali milion maramica, pa znam kako treba da bude.

Osim toga, Jovanovićeva je otkrila i u čemu vidi budućnost svog biznisa jednog dana kada se umori od zvanja influenserke.

- Plan mi je da izdam svoje mirišljave sveće jer oni koji to vole znaju koliko je teško naći dobre u Srbiji. Osim toga, planiram i da izdam difuzere za kuću. Neki je plan da jednog dana otvorim radnju za stvarima za dom, kao i liniju proizvoda za lepotu - dodala je Zorannah.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: zorannah/Instagram

blogerkainfluenserkazorana jovanovic zorannahZorannah