LOMILA SVE PRED SOBOM: Dalila Dragojević pobesnela zbog raskida sa Filipom Carem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se sukobili.

- Koliko god čvrsto da stojim raspadam se, teško mi je. Ne mogu da udovoljim a trudim se na sve načine. Opraštam mu sve. On meni u početku veze postavlja ultimatume i da traži da biram reči prema Dejanu - rekla je Dalila.

- Ja sam kriv i osećam se kriv... Juče kad sam rekao da treba da se odaljim, lomila je stakla, a sad ovo priča - rekao je Car.

- Ništa ovako ćemo, nisam dobro, završiću ovaj odnos. Koliko god da mi je teško, preboleću, ostaću sama a on nek bira svoj put. Najbolje mi je da budem sama od večeras. Ne mogu da strepim da li ja mogu da pričam sa nekim, došla sam ovde da se borim. Čovek me od početka naziva lažovom, govori mi da pušim ovo pušim ono, nudi mene kome stigne. Još jedna moja greška. Ja sam sebi dopustila najveću glupost - rekla je Dalila.

- Trebalo bi da budeš svestan da se u "Zadruzi" desio krah braka i da je normalno da to sve sada zanima i da ćemo mi postavljati pitanja - rekao je novinar Darko Tanasijević.

- Činjenica je da Dejan nema veze sa nama - ubacila se Dalila.

- Sad ću izneti svoj sud. Sad ću pričati i o Dejanu i o celoj situaciji. Moje mišljenje je da ta vanserijska ljubav koju on oseća Dalili, gore je da on ovo priča u ovom momentu nego bilo koja ružna reč koju joj kaže. Smatram da Dejan puno otežava Dalili u nekim situacijama, sa nekim rečima koje je izgovorio. Isto tako, kad si mangup i praviš sra*a, ustani pa reci. Nije ona četiri godine išla svugde i radila šta je htela, a on je čekao na kauču. Zateknem je da, kao da mu prebaci i to su neke situacije koje meni smetaju - rekao je Filip, pa ga je Dalila prekinula:

- Čovek se vraća na Sandru Rešić i na alkohol. Konstantno se vraća na neke stvari koje su bile pre nekoliko dana. Rekla sam, da sam završila brak i da mi se on dopao. Ja stvarno ne znam šta ovaj čovek hoće od mene. Kad budeš shvatio šta sam ja uradila za tebe, tada će ti biti sve jasno - urlala je Dalila.

- Ona laže i maže. Kad sam ja njoj prebacivao nešto za te osećaje i da tog čoveka treba da mrzi? Ne možeš ti ovde doći i reći kako samo Filip zamera. Zamerio sam joj zlu nameru, zlu krv i zlu reč. Zameram kad mu otežaš situaciju i tu svađu. Svaki upućen pogled ili pogrešan pogled ili reč ima svoje značenje. Imam ja svoju glavu u ovih 29 godina. Što se tiče te situacije, imam osećaj da ona indirektno prebaci. Voleo bih da kaže ono što i meni kaže pod pokrivačem, a to je da je završila ovaj odnos. Razumem i ja neke stvari. Video sam ja šta je ona meni zamerila, sve je to meni jasno. Ja sam siguran da bi ovaj momak bio top u prethodnih mesec dana, da nije njenih izlaganja. Jeste, bolesno sam ljubomoran, jeste i to - nastavio je Filip.

- Izvadio bi ti grkljan kad bi se obratila Dejanu - rekao je Marko Đedović.

- Ustao čovek da us*re mene da lažem, a on laže sve vreme. Govorio idi kod Dejana, pričaj sa njim... Dolazimo do toga da on mene testira. Evo koliko je hrabar Filip, sve prebacuje na mene da ispadnem lažov, a ja pričam iskreno - pričala je Dalila.

- Sve ovo što Filip radi, je l' ti nije dovoljan pokazatelj koliko je njemu stalo do tebe i da ne može da te gleda kako pričaš sa Dejanom - rekao je Darko Tanasijević.

- Nisam raskinula sa tobom. Hoću samo da kažem da je Ivana Šopić rekla dobro rečenicu ovde u emsiji, ja sam samo izašla iz zone komfora u kojoj sam se osećala prelpo i da to je bila sreća za koju sam mislla da ne postoji veća. Kad sam došla u "Zadrugu" i kad je sve krenulo da se dešava, videla sam da to više nije to, da se bolje osećam sa Filipom, zato se desilo šta se desilo. Nikad nisam rekla da je brak bio loš... Jednostavno izlazak iz zone komfora. Mnogo sam srećnija sa Filipom - objasnila je Dalila.

Dalila i Filip započeli su novu svađu za vreme reklama.

- Šta mi onda braniš da se ponašam kako hoću? Ti meni ni jednog trenutku nisi rekao da ti on smeta. Zabole me du*e kad bi ti našao svoju devojku - rekla je Dalila.

- Kada budeš raščistila sve u glavi... - rekao je Car.

- Kakav si ti patološki lažov. Rekla sam to i ovamo retardu jedan. Izađi iz izolacije i ne vraćaj se nikad. Jel ti je to rešenje? - rekla je Dalila.

- Neću evo ništa govoriti nego ću u svojoj glavi stvarati vizije. Ja sam izašao na cigaru kad je meni počelo da smeta - dodao je Car.

- E, jado, jadni, sram te bilo to je sve što imam da ti kažem. Tebi je neko oprao mozak, pa sram te bilo. Napušite mi se kur*a i jedan i drugi - rekla je Dalila.

Dalila je otišla je u sobu za izolaciju nakon sukoba sa Filipom Carem, a on je krenuo sa njom i produbio konflikt.

- Žena ga ostavila jer je bio previše dobar i on voli ludo... Ja na kraju najgori. Meni ništa ne treba da smeta, svaka vaša priča mi je super. On umesto da kaže "volim te, je l' to tvoja sreća"... Dečko je korekten - pričao je Car.

- Je*o te dečko - odbrusila je ona.

- Ti njemu nabijaš grižu savest jer si ti njega ostavila... Pre neki dan si govorila da ga voliš najviše i da hoćeš da se on promeni da bi bila sa njim - nastavio je Car.

Dalila Dragojević je nakon sukoba odbila da se vrati u emisiju. Naime, ona je ušla u hotel i počela da lomi i da udara u vrata.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

dalila dragojevićdejan dragojevićFilip CarZadrugazadruga 5