SADA SAM NAJDEBLJA U ŽIVOTU: Katarina Radivojević o svom izgledu i estetskim korekcijama kojima se podvrgla

Glumica Katarina Radivojević retko se pojavljuje u medijima osim kada govori o ulogama u nekom novom filmu ili seriji. Još ređe govori o svom fizičkom izgledu, a u emisiji "Generalka" na TV Doktor otkrila je, potpuno iskreno, kojim se estetskim intervencijama podvrgla i da li neke planira u bližoj ili daljoj budućnosti.

Istakla je da joj fizički izgled pomogao u karijeri i da bi sve osobe koje se bave javnim poslom trebalo da izgledaju negovano. Kako kaže, sa tom granicom da "izgleda dobro za svoje godine, a ne deset ili 15 godina mlađe".

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje - kazala je Katarina.

- Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu.

Lepa glumica kazala je na TV DR da ima savršenog doktora, dr Dejana Antonića, i da on vodi računa o njenom licu.

- Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: "Krenula je bora." Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam. On je veliki esteta i veliki profesionalac, i ume to da uradi na pravi način - rekla je Katarina u "Generalci".

Istakla je i da ne želi da zvuči pretenciozno, ali da se rodila sa velikim ustima, velikim očima, jakim vilicama i jagodicama.

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. I to mi je u redu, ako im to pomogne da dobiju samopouzdanje. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna, a bilo je prozivki po "blatoidima" da sam ih radila. On je ostario, ali i dalje ima ta usta.

Kako je kazala, nedavno joj je agentica iz Moskve rekla da jedan producent nije mogao da veruje da ima toliko godina i pitao je šta je sve radila na licu.

- Nisam čak ni zube izbeljivala. Razlika u odnosu na moje dvadesete je u tome što tada nisam morala da čim ustanem dvadeset minuta u parteru radim vežbe za leđa. Imam išijas koji je iz akutnog prešao u hronični pa moram svakog dana da radim vežbe, ali s njima mi je život lepši, lakši i manje bolan. Moja nega podrazumeva samo kremu, ništa specijalno. Volim japansku kozmetiku. Redovan san je takođe važan za izgled i trudim se da uvek spavam osam sati.

Glumica je otkrila i da li se plaši operacija.

- Mnogo se bojim operacija i agresivnijih intervencija, jer je meni lice alat za rad. Imam spuštene kapke i rekli su mi da ću u jednom trenutku morati da uradim podizanje. Sve moje prijateljice su radile botoks koliko i ja. Njihove savete slušam i obično ih pustim da nešto urade prve pa da vidim kako to izgleda - kazala je uz smeh Katarina Radivojević na TV DR.

- Sviđa mi se kako izgleda Kejt Blanšet i na koji način stari. Ona mi je uzor.

Katarina bi svoj trenutni fizički izgled ocenila osmicom.

- Trenutno osam. Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš. To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom.

Katarina je u "Generalci" ispričala da je čula za zanimljivu intervenciju koja se radi u Los Anđelesu i kojoj bi se podvrgla.

- Kada se porodite carskim rezom lekari vam o istom trošku zategnu stomak i uklone višak kože. Tako je moguće da se svi "Viktorijini anđeli" jako brzo vrate na pistu nakon porođaja. To sam čula da rade i ako bih imala carski red uradila bih i to, da bude generalka. Za sada ne bih dirala grudi, ali pošto planiram da uradim genetsku analizu kako bih proverila da li imam predispoziciju za rak dojke, i ako bih saznala da postoji, onda bi ih uklonila i stavila silikone. To je pre nekoliko godina prva uradila Anđelina Džoli - kazala je Katarina Radivojević.

- Takođe, kod lekara koji je zamrznuo moje jajne ćelije čula sam za tretman podmlađivanja iznutra. Reč je o podmlađivanju jajnika, "segova", koji mi je to predložio i kazao da je to najinovativniji i najbezbedniji tretman. Koliko sam razumela, uzmu vam mali deo tkiva i zalede ga, a kada dođe do menopauze i hormoni počnu slabije da rade, tako bi vam revitalizovali jajnike. Znam za primere žena koje je lečio dr Ljubić i koje su zatrudnele u pedesetoj.

Kazala je i da je dobila savet i preporuku da se u godinama koje dolaze podvrgne "profile" tretmanu lica iglicama.

- Ubodi su u pitanju na nekoliko mesta na licu i onda se podiže tonus.

Pre dve godine je kako kaže počela da se farba zbog sedih.

- Bila sam crvena zbog uloge u "Nečistoj krvi" i u seriji "Ljubav ispod zlatnog bora" koju ćemo uskoro gledati. Jako mi se dopala ta boja, ali crvena je teška za održavanje. Ipak, ostavila sam ovu neku nijansu, kestenjastu. Milutin Petrović, reditelj, nije tražio od mene da se farbam, ali ja sam smatrala da je to dobro kako bismo napravili otklon od Zone, zbog sličnosti kostima.

Katarina se prisetila i saveta koji je dobila od legendarne Milene Dravić.

- Nikada neću zaboraviti šta mi je jednom rekla Milena Dravić. Bile smo na nekoj proslavi povodom filma "Zona Zamfirova" i ja sam se žalila na svoje obraze, nervirali su me jer sam sebi bila okrugla. Moj profesor Bajčetić govorio je uvek da kada imaš obraze u kadru izgledaš više banalno i da bi glumac trebalo da bude mršav, da deluje malo ispijeno, usukano. Divna Milena mi je tada rekla: "Ma nemoj da se brineš, to posle 32 ili 33 godine sve padne i usuče se. To se i meni desilo, jagodice su mi tada došle do izražaja. Želela sam i da ispravim svoje krive donje zube ali mi je profesor kazao da je to moja specifičnost i da ih ne diram. I ostavila sam ih - kazala je glumica u "Generalci".

Autor: Nadlanu.com
Foto: K1/Promo

borebotoksestetske korekcijefarbanje kosegenetikakatarina radivojevićmilena dravićspušteni kapcitonus koževežbanje