SKRPILA SAM SE I KRENULA DALJE: Rialda Karahasanović iskreno o krahu braka i nasilju koje je pretrpela od strane Kenana Tahirovića

Nedavno je kao bomba u medijima odjeknula vest da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović pretrpela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, bivšeg zadrugara Kenana Tahirovića.

Rialda je sada, kada su se konačno slegli utisci i smirile strasti, stala ispred objektiva premijerne kamere i u iskrenom razgovoru otvorila dušu o nemilom događaju koji je uzburkao javnost.

- Znam da je neizbežno pričati o tome, ja ne volim da pričam o tome uopšte, jer se završilo na najodvratniji mogući način. Skrpila sam sebe i krneula dalje, volim sebe najviše na svetu, život je toliko lep i ništa se ne dešava slučajno - priča Rialda.

- On fenomen u istoriji postojanja rijalitija, da je neko uspeo da bude sve ono što nije, svaka mu čast. Trebalo bi ga staviti kao eksponat i primer da neko može da bude ono što nije. Ljudi su u neverici - priča bivša zadrugarka, pa dodaje:

- Koristio se izjavama da je sve ovo zarad marketinga. Ali ja stojim iza svoje reči, to niko ne treba da trpi i dozvoli da ga neko pljuje i vređa - priča Karahasanovićeva.

Rialda je bila 5 godina u braku sa bivšim suprugom Alijom, sa kojim je živela u Sarajevu, a razvela se 2017. godine.

- Momenat kada sam izašla iz kuće bivšeg muža, izašla sam sa 25 evra. Mama i drugarica su mi dale deo novca. Platila sam stan tri meseca, posle tri mseca je trebalo čudo da se desi - kaže pevačica.

- Verujem da se svi ti loši izbor, pogrešni koji se dese i loše situacije, se iskristališu u momentu kada se pojavi pravi. Kroz pravog partnera ti se pokaže zašto su svi ostali pogrešni - zaključila je Rialda.

Izvor: Pink.rs
Foto: queenrialda/Instagram

bivši zadrugarifolk pevačicaiskreno o partnerimaKenan Tahirovićkrah brakarialda karahasanovic