Obradujmo jedni druge poklon šoljicama C kafe iz limitirane serije!

Više od četiri decenije, omiljena mešavina kafe sa jakom aromom i punim ukusom, svakodnevno je važan razlog za pauzu, okupljanje, ritual ispijanja, razgovora i razmenu malih životnih mudrosti gde se neguju porodične i tradicionalne vrednosti, među svim generacijama.

C kafa je bila prva i ostala prava, kafa za sva vremena, a njen kvalitet dokazuje njeno trajanje od 1976. godine kada se pojavila. Ova "dama u najboljim i najmudrijim godinama" budi nostalgična sećanja i srdačne osmehe.

Dva unikatna dizajna novih šoljica, evociraju uspomene na zlatne sedamdesete a, bilo da odaberete jednu ili obe, idealno će dopuniti kolekciju C kafa limenki. U poklon pakovanjima se nalaze po jedna redizajnirana šoljica sa tacnom, zajedno sa 2 x 200g C kafe a odličan su izbor i ukoliko idete na neku proslavu, jer u našem narodu važi ono pravilo: "u goste se ne ide praznih ruku".

Tri najbrža čitaoca, koja nam se jave putem društvenih mreža portala, dobiće po poklon pakovanje, i imaće priliku da uživaju u ispijanju C kafe, iz nove, redizajnirane šoljice iz limitirane serije. Srećno!

Izvor: Promo
Foto: Promo

c kafakafalimenkalimitirana serijanagradna igrapoklon šoljica C kafe