ŠLJOKICE, PERJE I ČIPKA: Tri glamurozna detalja nikada ne izlaze iz mode

Stajling na proslavama ili žurkama, uvek upotpunite jednim od ova tri komada.

Kada se negde pojavite, veoma je važno kakav prvi utisak ostavite. Pored same pojave, jako je bitno da istaknete i stajling, koji nekada može biti od posebne važnosti, kada se pojavite na nekoj proslavi.

Postoje tri odevna predmeta koja nikada ne izlaze iz mode, a koje će vašem autfitu dati posebnu notu.

Šljokice

One asociraju na glamur i luksuz, a pod svetlima reflektora čine da žena koja ih nosi sija kao zvezda večeri. Nova godina je jedna od retkih prilika kada ne treba da brinete da li ćete preterati sa bleštavilom, pa su svečane haljine ukrašene šljokicama pun pogodak.

Pred novogodišnju noć mnoge modne kuće u svojoj ponudi imaju haljine i topove sa atraktivnim svetlucavim ukrasima, pa ukoliko već niste, iskoristite aktuelne praznične rasprodaje i po sniženim cenama nabavite neki komad garderobe sa štrasom, zveckavim tokicama ili klasičnim šljokicama.

Perje

Kao ultimativni modni trend koji se iz prošle sezone preneo i na ovu zimu, u zimskim kolekcijama čuvenih svetskih kreatora nametnulo se perje. Garderoba ukrašena ovim detaljem na velika vrata vraća sofisticiranu retro divu koja ume da iznese i najekstravagantnije kreacije. Posebno su popularne mini suknje od perja, koje možete kombinovati uz svilene topove i bodi majice, kao i haljine koje na ramenima ili u predelu dekoltea imaju našivene pernate umetke.

Ukoliko ne uspevate da pronađete svečanu kreaciju sa "savršenom dozom" perja, posetite neku od prodavnica asesoara i odaberite trake za kosu i rajfove sa ovim detaljem. Osim što će frizura ukrašena perjem biti najlepši detalj vašeg stajlinga, pored toga neće vam biti potreban dodatni nakit.

Čipka

Mistični vez čipke namenjen je hrabrim damama koje svesno žele da iskažu svoj seksepil. Elegantne crne haljine ukrašene čipkom, ali i izazovni čipkasti veš i novi bjuti trend - čipka na noktima, bili su trendovi koji su obeležili ovu modnu jesen.

Dok za poslovne ručkove i vikend izlaske u klubove čipka nije najsrećniji izbor, svečanosti poput Nove godine savršena su prilika da ponesete neku elegantnu kreaciju sa ovim seksi vezom. Jedino što treba da znate jeste da ovde ipak važi pravilo "manje je više", pa čak i u najluđoj noći.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

autfitčipkagarderobaglamurmodanova godinaodećaperješljokicestajlingu trendu