NAVIJAMO SVIM SRCEM: Bojana Barović i Nikola Rokvić otkrili na koji način se unuka Leona moli za dedu Marinka (FOTO)

Danas se navršilo mesec dana od smrti Marinka Rokvića. Za legendarnim pevačem tuguju supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko, snahe Bojana i Sara, te, iako su veoma mali i unuci - Despot, Leona i Simeon.

Manekenka Bojana Barović, supruga pevačevog sina Nikole, podelila je na Instagram profilu fotografiju svoje ćerke Leone u naručju pokojnog dede i napisala sledeće reči:

- Rekla je pre neki dan kako navija za dedu. Nisam odmah shvatila o čemu priča, ali mi je ubrzo 'kliknulo' da je mislila na molitvu o kojoj smo često pričali koliko je važna u ovom periodu. I moram priznati, dopalo mi se to njeno shvatanje, jer zaista jeste tako, navijamo! Svim srcem!

Na Bojanine reči nadovezao se Nikola i potvrdio da deli njeno mišljenje.

Podsetimo, pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra posle jednogodišnje borbe sa rakom pankreasa, o čemu, po njegovoj želji, nije bilo govora u javnosti. Muzička zvezda na večni počinak ispraćena je nekoliko dana kasnije, u prisustvu članova porodice, rođaka, prijatelja i velikog broja ljubitelja njegovih pesama.

Autor: Nadlanu.com
Foto: bojanabarovic/Instagram

bojana barovićdespot rokvićLeona RokvićMarinko Rokvić Nikola Rokvićmarko rokvićmesec dana od smrtinikola rokvićSara RokvićSimeon RokvićSlavica Rokvićtop_slider