HTELA SAM JEFTINIJU VARIJANTU I TO MI SE OBILO O GLAVU: Jovana Đorđević prolazi kroz pakao zbog korekcije usana (FOTO)

Manekenka Jovana Đorđević otkrila je sa kakvim problemima se suočila zbog silikona koji je imala u usnama.

Ona se oglasila putem "storija" na Instagramu i zabeležila mesto na kojem se vidi da joj se silikon pomerio, uz poruku devojkama da uvek obraćaju pažnju kome se obraćaju za ovakve korekcije.

- Zdravo, drage moje devojke, danas sam htela da vam kažem jednu bitnu stvar. Ne znam koliko ste ispratili moje storije od pre par dana sa večere. Naime, bila sam na injekcijama kortikosteroida kako za usta, tako i za nausnice. Silikon migrira i pomera se sa vremenom i godinama. Moji se između ostalog pomerio u nausnice, tako da sam ja to primetila i počelo je da mi smeta - napisala je manekenka i dodala:

- Onda sam odlučila da želim i nausnice da uradim i tretiram steroidom. Međutim, eto, obilo mi se o glavu. Ono što sam zapravo želela da poručim ovim beskonačnim brojem storija jeste da budete pametne. Nemojte da idete kod neproverenih doktora na preporuke ljudi koje ne poznajete. Nemojte da dozvolite da vam ubrizgavaju silikon biopolimer, ne znam koliko tih podvrsta silikona ima. Ništa što zapravo nigde nije odobreno. Kod nas mislim da to i dalje može da se koristi i obiće vam se o glavu. Nemojte da birate nešto što nije dobro za vas i za vaše zdravlje, samo zato što manje košta. Ja sam se zeznula i napravila tu grešku.

Foto: callmelolita/Instagram

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: callmelolita/Instagram

estetska hirurgijahijaluronski filerijovana đorđevićmanekenkasilikoni u ustima