IZVINJAVAM SE VELIKOJ ŠEFICI, VOLIM VAS DO NEBA: Miljana Kulić pokazala lekarske nalaze i uputila otvoreno pismo Milici Mitrović (FOTO)

Miljana Kulić poslala je otvoreno pismo čelnici Pink televizije Milici Mitrović, a onda je javno objavila lekarske nalaze.

Naime, poznato je da je Miljana bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, nakon čega je diskvalifikovana, a u jednom trenutku u Šimanovce je došla i policija koja ju je odvela u bolnicu "Laza Lazarević".

Ona je napisala status na Instagramu i označila Veliku šeficu.

- Volim vas do neba... Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proćiće i ovo. Ono što sam uradila je za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Posle toga ne znam šta sam pričala i radila. Mislim sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam Velikom šefu i šefici. Kako oni odluče, tako će i biti. Svi koji ste uz mene želim da osudite postupak moj, jer je za svaku osudu! - napisala je Miljana, a onda objavila lekarski nalaz.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

lekarski nalazimilica mitrovićmiljana kulićmiljana kulić diskvalifikovanamolbaotvoreno pismovelika šeficaveliki šefzadruga 5