STIGLI DA ZAPRŽE ČORBU: U "Zadrugu 5" ušli Nevena Miličević, Ana Jovanović i Milan Janković (VIDEO)

Večeras su se na rijaliti imanje u Šimanovcima uselila dve nove takmičarke. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvu devojku koja će se useliti u Belu kuću, a to je Nevena Miličević. Naime, Nevena se našla u studiju sa predstavnicima sedme sile, koji se nisu libili momenta, pa su odmah krenuli sa direktnim pitanjima.

- Osećam se odlično i uzbuđeno. Mi imamo manje kontakta sa našima ovde. Imam iskustvo u rijalitiju - rekla je Nevena.

- Ko ti je onako intresantan od muških zadrugara? - pitala je novinarka.

- Što se tiče spoja karakternog i fizičkog to je Dejan Dragojević - rekla je Nevena.

- Ukoliko ti se on još više svidi kad ga budeš upoznala, pa to vaše orijateljstvo bude bilo intenzivinije, da li bi ti Dalila predstavljala neprijatnost u tome - pitao je Darko Tanasijević.

- Mislim da muškarac bira i da od muškarca zavisi. Žao mi je za sve to što joj se dogodilo, mislim da je možda izigrana. Mislim da je izigrana od strane Filipa, ali sa ove strane ekrana ne mogu da kažem. On je pažljiv, nežan i posvećen, što je ona i dobijala ranije - rekla je Nevena.

- Otkud baš Dejan? - pitao je novinar.

- Volim muškarce koji imaju taj bejbi fejs, ne podnosim mačo mena. Ja volim mirne muškarce. Vidiš, on i dalje nju voli i podržava bez obzira na to šta mu je ona uradila. Koji god muškarac misli da je oličenje snage to da krije emocije, u velikom je problemu - rekla je Nevena.

- Da li možemo da očekujemo da ćeš imati intimne odnose u rijalitiju - pitao je predstavnik sedme sile.

- Takav čin ispod pokrivača ili ćebeta za mene nije odnos i ne može da se desi - rekla je Nevena.

Nakon razgovora sa novinarima, Nevena je ušetala na rijaliti imanje. Dejan je neko koga je izdvojila u studiju u razgovoru sa Dušicom Jakovljević, te nam ostaje da ispratimo kako će se taj odnos odvijati. Ovu su i prve reakcije zadrugara na novu ukućanku.

Nevena se pozdravila sa zadrugarima, pa im se i obratila:

- Ja sam Nevena, doputovala sam iz Njujorka. Možda ste me gledali u nekom drugom rijalitiju, neki od vas me poznaju, a neki sigurno ne. Pa najbolji ste na svetu... Informacije ću vam otkriti malo po malo, ali ja slušam gospodina Miću. Moram da vam se izvinim zbog toga što nisam sva imena zapamtila - rekla je Nevena, a zadrugari su skočili i postavili joj mnoga pitanja, sa očiglednom željom da je bolje upoznaju.

Voditeljka je predstavila narednu takmičarku koja večeras postaje deo rijalitija, a to je model Ana Jovanović.

Novinari su odmah krenuli sa pitanjima za novu takmičarku.

- Da li je zaista istina da si se dopisivala sa Matejom - pitala je Dušica u samom startu.

- Jesmo se dopisivali, ali ničeg više nije bilo osim prijateljstva - rekla je Ana.

- Kakvo mišljenje imaš o Tari Simov - pitala je novinarka.

- Mislim da onako ne treba da se ponaša jedna devojka. Sve predstavlja osim one ženske strane. Retko kad vidim da se ona lepo i pristojno ponaša - rekla je Ana.

- Kako će Mateja odreagovati na tvoj ulazak - pitala je predstavnica sedme sile.

- Šokiraće se - rekla je Ana.

- Kako ti se čini Anđela? - pitao je Darko.

- Anđela je jedna pristojna devojka, mislim da su lep par. Ponese je nekad taj zatvoren prostor, ali da je dobra devojka...

- Da li imaš momka ili si singl? - pitali su je novinari.

- Ja sam slobodna - rekla je Ana.

- Koji momak će prvi baciti oko na tebe? - pitao je Darko.

- Nijedan momak mi nije na taj način privukao pažnju, ali mi je Dejan simpatičan. Drugačiji mi je od Mateje, dobar je, ali je Mateja atraktivan... Uopšte se nisam spremala, niti sam se trudila, kad sam kupovala odeću, ponašala sam se kao da idem na putovanje - našalila se Ana.

- Pretpostavljam da ćeš Maji biti meta - rekao je Darko.

- To baš ne bih volela, ali bolje Maji nego Tari. Maja pravi skandale samo momcima, dok Tara pravi svima - rekla je Ana.

- Da li ne garantuješ za intimne odnose - pitala je novinarka.

- Za to sam sigurna da ne, jer mislim da su to baš privatne stvari i da ne treba to da bude pred kamerama - rekla je Jovanovićeva.

Ana Jovanović je nakon intervjua ušla u Belu kuću.

Zadrugari su ostali bez teksta kada su je ugledali na vratima, a Mateja Matijević je sa osmehom na licu, zadrugarku dočekao strasnim zagrljajem. Šta će sve sve dogoditi, ostaje nam da ispratimo.

Nova takmičarka se pozdravila sa zadrugarima, pa im se i obratila:

- Dobro veče svima, ja sam Ana Jovanović. Sa Zvezdare sam i imam kozmetički salon tamo. Imam 19 godina. Radim svilene trepavice, ali sam ovde došla da se odmorim - rekla je Ana.

Milan Janković Čorba je treća osoba koji će noćas postati učesnik "Zadruge 5" i napraviti opšti haos svojim ulaskom.

Pre nekoliko minuta, Maja Marinović i Filip Car su ušli u sukob upravo zbog njega, te nam preostaje da ispratimo šta će se tek dogoditi kada on uđe u Belu kuću!

Čorba se takođe našao u studiju sa predstavnicima sedme sile, koji su mu postavljali škakljiva pitanja.

- Šta se desilo između tebe i Maje - pitao je novinar.

- To se desilo 23.oktobra u Smederevu. Došla je do mene, kontaktirala me je. Ja sam u tom periodu bio sa Teodorom, pa joj se nisam obraćao. Posle raskida sam otišao na krštenje, opustio sam se. Bio sam besan, izrevoltiran raskidom - rekao je Čorba.

- Kako je tekao nastavak - pitao je Darko.

- Ona je cimala tu neku šminkerku, pa mi se ona javila i rekla da neko hoće da me vidi hitno. Rekla mi je da je Maja, rekao sam joj da dođe. Maja na vratima, strina me zvala, rekao sam joj da izađe i tako, bum bam. Videli su ljudi da je došla, ali sam joj rekao da ode. Desilo se to što se desilo. Otišli smo u smeštaj neki blizu - dodao je Milan.

- Je l' to bilo tada 23. oktobra - pitao je Darko.

- Kad sam se probudio bio sam svestan svega što se desilo i u trenutku sam znao da sam pogrešio, ali sam shvatio da sam to uradio iz besa. Pokušavala je da me kontaktira, ali sam ja izbegavao. Ja to ne shvatam ozbiljno niti sam ikada taj odnos shvatao ozbiljno. Nemam sa Majom te momente, koje su imali ostali. Rekao sam joj da mi ne odgovara i da ne želim da se vidimo... Filip na neki način ne želi da me vidi, a opet i želi, da bi se otarasio nje - rekao je Čorba.

- Video sam snimak kako se Car požalio Maji da mu je loša erekcija. Hoćeš ti odmeniti Cara? - pitao je novinar.

- Ja mogu da ga posavetujem kako da ostane bez šamara. Pozabaviću se Carem. Reći ću mu ako želi da ga grebe, da počne da je tretira kao životinju. Daj joj toplo mleko, mazi je - rekao je Čorba.

- Šta ako se bude ispostavilo da je Maja ostala trduna sa tobom - pitao je Darko.

- Sutra da mi javi bilo ko da je to sigurno, prihvatio bi dete i trudio se da budem dobar ćale - rekao je Čorba

- Janjuš ima pravo da me ne gotivi zbog situacije - nastavio je Čorba.

- Kakvo mišljenje imaš o Dalili, Dejanu, Caru i Maji - pitao je Darko.

- Što se tiče Cara i Dalile, pokazala je koliko voli Dejana i koliko joj je vredno sve. Što se tiče Dejana, on je razočaran, ostao je bez žene. Ajde da budem na Dejanovoj strani - nastavio je Čorba.

- Kako ti izgleda Tara Simov i da li postoji mogućnost da tu sevnu varnice - pitao je Darko.

- Ona je uvek bila uz mene kad je ceo crni sto bio protiv mene. Ne gajim nikakve emocije prema njoj, poštujem je. Moja tajna misija je da pomirim Janjuša i Maju - rekao je Čorba.

Produkcija je na interesantan način najavila ulazak Milana Jankovića Čorbe, poslavši pismo koje je ovonedeljni vođa pročitao:

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da se bliži Nova godina, upravo vam stiže novogodišnji poklon za dve zadruagrke koje su to baš želele. Uskoro će vam poklon biti isporučen - glasilo je pismo.

Nakon toga, zadrugari su istrčali u drvorište i videli ogromnu kutiju. Oni su otvorili kutiju iz koje je izašao Čorba.

Po izrazima lica Maje i Cara moglo se primetiti da nisu baš srećni zbog toga što ga vide.

Kada je ušao u Belu kuću, Čorba se pozdravio sa svim zadrugarima, ali je zaobišao Cara i Maju. Filip nije mogao da se suzdrži pa je dobacivao Milanu, dok se Maja samo smeškala.

- Dođi, slobodno se pozdravi! Slobodno, ne ujedamo - nasmejao se Car.

- Čuo sam da ujedaš brate pa sam došao da vidim o čemu se radi - prošao je Čorba, ponovo bez pozdrava, te se zatim predstavio publici i zadrugarima:

- Ja sam Milan Janković, poslao me Čorba. Ovih dana ga mnogo pominjete, on mnogo štuca, pa sam došao da vam spremim na kašiku nešto. Neki muškarci koje žene maltretiraju, su meni bile kao neke šamare, pa sam došao da vidim o čemu se radi... Želim vam sve najbolje - govorio je Čorba.

- Uzbuđeni smo tvojim dolaskom, us*ali smo se živi, je*o te 'leb. Evo fascinirani smo tvojim ulaskom! Evo baš smo zanemeli je*em ti - gunđao je Car sebi u bradu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

ana jovanovićčorbaFilip Carjanjusmaja marinkovicmarko janjusevic janjusMateja MatijevićMilan Janković Čorbanevena milićevićvanredno ubacivanjeZadrugazadruga 5