HAOS U BELOJ KUĆI: Maja Marinković i Filip Car u nikad žešćem sukobu (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Filip Car žestoko su se sukobili.

Pošto je Car odlučio da svojoj bivšoj devojci "lupi kontru" tako što će se zatvoriti u pušionicu sa Anom Jovanović i Tarom Simov, to njoj nije dalo mira. Naime, Marinkovićeva je pokušala da uđe, što je uspela, ali je obezbeđenje odmah ušlo:

- Ko je? - pitao je Car.

- Ja sam - vikala je Maja.

- Makni mi se - rekao je Car.

- Ništa lično ja tu sa njim - rekla je Maja.

Maja i Car nisu prestajali sa prepucavanjima, pa je tom prilikom Maja uporno ponavljala Caru kako će mu politi krevet. Dok je Car bio u spavaćoj sobi, Maja se uputila ka izolaciji.

Tom prilikom, ona je ušla u izolaciju pa mu je posteljinu i krevet u kojoj treba da legne da spava, polila vodom. Definitivno je ovaj odnos sinoć doživeo najturbulentniju noć.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojveić nakon razgovara seli su da večeraju za crnim stolom, dok su Maja i Car i dalje divljali po Beloj kući.

Njih dvoje pravili su lom po kući, a obezbeđenje je bilo prisutno da bi sprečilo njihov haos.

U jednom trenutku Maja je otišla kod Cara koji je bio u spavaćoj sobi, pa mu je tom prilikom saopštila da je polila njegov krevet u izolaciji:

- Koje su ti to klošarke fore koje radiš - ponavljala je Maja.

- Zola imaš cigaru... Šta je tužna faca, pa radi šta hoćeš, ti si mangup - rekao je Car.

- Mokra ti je posteljina cela u izolaciji - rekla je Maja.

- Neka je mokra, spavaću kod Dakice - rekao je Car.

Marinkovićeva i Car nastavili su sukob ispred spavaće sobe, pa ga je Maja tom prilikom gađala i polivala.

- Ti nisi klošarica, ja sam klošar. Sad ćemo da vidimo da li ja ne mogu da budem dobar, pa ne idem uz popove - rekao je Car.

- Ajde, ajde - ponavljala je Maja, pa ga je potom gađala i pokušala da polije vodom, ali ju je obezbeđenje sprečilo.

Dalila i Dejan otišli su u pušionicu, gde su Maja i Car nastavili žestoku svađu. Oni se nisu obazirali na njih, pa su pričali o situacijama koje su se dešavale dok nisu imali komunikaciju.

- Nikad neću zaboraviti "Zadrugoviziju", aplauz mi znači, zahtev za razvod na sceni, sve mi je bilo ogavno - govorila je Dalila.

- Bila je tematika - dodao je on.

Oni su nastavili da pričaju, pa su se setili i njihovg psa Tedija, a u jednom momentu došla Maja da traži narukvicu, a nešto kasnije i Filip koji je ušao u novi sukob sa Marinkovićevom.

- Kad pogledam ovo iza sebe ne verujem da je moglo da mi se desi, ali desilo se i ne može da se pobegne od toga - nastavila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Filip Carmaja marinkovicZadrugazadruga 5