CIRKONI, ŠLJOKICE, SLATKIŠI: Manikir koji budi praznično raspoloženje

Približavamo se Novoj godini, a to znači samo jedno - praznična euforija može da počne i ne, nemojte slučajno da kažete da je za tako nešto još rano!

Foto: Ilustracija/Pexels.com

U redu, iako ne znamo kako i gde ćemo dočekati Novu godinu, to ne znači da ne možemo da se pozabavimo svojim izgledom i detaljima koji nas usrećuju, počevši od novogodišnje dekoracije, preko stajlinga, pa sve do "sitnica" kao što je manikir.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pripremajući se za ovo doba godine, zaista podižemo raspoloženje i doprinosimo bezbrižnoj, ušuškanoj atmosferi koja nas vraća u detinjstvo i podseća nas na sve one lepe trenutke kojih se sećamo sa osmehom. Onda, zašto ne bismo želeli da u sebi probudimo ista osećanja? Noktima? Noktima, zašto ne?!

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Blistavi cirkoni, šljokice i zvezdice koji podsećaju na novogodišnju jelku, francuski manikir u duhu praznika, manikir inspirisan omiljenim prazničnim slatkišima, praznične crvena i zlatna nijansa, ledeno plava za prave ljubitelje zime, motivi pahulja i poklona... Izaberite neki od predloga i spremne dočekajte Novu godinu.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

cirkonilak za noktemanikirnoktinova godinašljokice