MODNA DIZAJNERKA TRUDNA U 47. GODINI: Valentina Obradović s nestrpljenjem iščekuje dolazak bebe na svet (FOTO)

Srpska modna kreatorka Valentina Obradović s nestrpljenjem iščekuje dan kada bi na svet trebalo da donese svoje prvo dete.

Cenjena dizajnerka uživa u blagoslovenom stanju u 47. godini i željno čeka februar 2022. godine kada će postati majka jednog dečaka, otkrila je ona za časopis "Gloria".

Valentina je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila lepe vesti tokom novembra i otkrila da se dugo borila za potomstvo.

- Postavi. Nemoj. Postavi. Nemoj (Šta ako krene po zlu, a toliko si dugo želela?!). Postavi (Nek' ljudi vide da kada nešto dugo želiš, voliš, radiš na tome sa pravom osobom - uspe i ništa nije nemoguće čak i u četrdeset i nekoj, pa ni beba). Svakodnevno delim sa vama deo sebe, pa bi bilo ispravno da podelim stvarno sve... Možda nekome pomognem (postati mama u četrdesetim nije bilo lako). Možda nekoga još inspirišem, pored mode, na hrabrost... Ovo je ujedno i moralna podrška svim mamama preduzetnicama, koje uprkos svom stanju i "stanju države" prema nama - rade jer je Love takođe jedna od vas! Predajem vam tajnu na videlo. Budite dobri čuvari. Držite nam fige - napisala je tada Obradovićeva.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zenska Tv - YouTube/PrintScreen

modna dizajnerkatop_slidertrudnoćavalentina obradović