VIŠE NEMAM ŠTITNU ŽLEZDU: Jelena Rozga progovorila o zdravstvenom stanju

Pevačica Jelena Rozga već neko vreme otvoreno priča o zdravstvenim problemima koje ima, kako sa srcem tako i sa štitnom žlezdom. Nažalost, kao posledica dugogodišnje borbe sa Hašimotom, Jelena je ostala bez štitne žlezde zbog čega je rešila da potpuno izbegne stres.

- Više nisam u velikom stresu. Neću da jurim, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje, više cenim svoje slobodno vreme, znam da kažem "ne". Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja, jer imam problema sa srcem i štitnom žlezdom i to više ne krijem. Štitnu žlezdu apsolutno više nemam i sad sam rekla: "E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam" - rekla je pevačica koja je već neko vreme na terapiji.

S obzirom na njene zdravstvene probleme, ne čudi što Jelena sebi a i drugima u Novoj godini želi samo dobro zdravlje.

- Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mestu i to sve više cenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića. Tako da - samo zdravlje, sve drugo će doći - kazala je pevačica za RTL, pa se dotakla čoveka koji ju je godinama uhodio, a kojeg je nedavno konačno stigla sudska kazna.

- Mislim da ću jedno duže vreme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i uveče sa svojom psom. Nije svejedno kad živiš sam - priznala je pevačica.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: rozgajelenaofficial/Instagram

bolestjelena rozgaštitna žlezdazdravstveno stanje