ON NIJE SVESTAN DA JE IZGUBIO PORODICU I PRIJATELJE ZBOG NJE: Stefan Karić razočaran u Dejana Dragojevića, smatra da Dalila nije iskrena! (VIDEO)

Stefan Karić je razgovarao sa Drvetom mudrosti o situacijama u Beloj kući, a najviše je komentarisao odnos Dalile i Dejana Dragojevića:

- Drvo, ovo više nije realno. Dejan nije svestan šta je sve izgubio zbog devojke koja mu je uradila sve ono. On je izgubio i prijatelje i porodicu zbog nje. Iskreno, ja mislim da Dalila ima i dalje emocije prema Caru. Tu sigurno ima nešto. Ono što radi sa Dejanom je neiskreno. Ona se vratila u njenu sigurnu kuću, kod Dejana, koji je njihovo odnos doživeo drugačije. On je Dalilu gledao kao božanstvo, ipak su oni sami sve gradili i kuću i porodicu, a ona nikada nije bila iskrena. Mada, ja moram da kažem da ni Filip nije iskren, gde se on kaje što je sa Majom. On je onda izljubomorisao kada je Dalila branila Dejana o Mihića, a Dejan je shvatio da može da se vrati njoj - rekao je Karić pa otkrio da mu nije jasno kako je moguće da Dejan zna da mu je majka loše zbog njega:

- Da, znam, ali je "to njen život, a ovo je moj" mene je to šokiralo - rekao je Karić.

- Dalila i Car bi prešli jedno drugom preko svega, pomirili bi se oni sigurno. Ne mešam se, sve je to život, ali ovo je stvarno... Vidite šta se sve dešavalo za četiri meseca. Ja imam trista mišljenja u glavi. Ovde se sve menja iz dana u dan - dodao je Karić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

dalila dragojevićdejan dragojevićdrvo mudrostistefan karićzadruga 5