PROLILI REKU SUZA: Dalilu i Dejana Dragojevića zbližile novogodišnje čestitke porodica (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Zadruge 5" prikazane su novogodišnje čestitke koje su im uputile porodice i prijatelji.

Dalili Dragojević prikazana je čestitka oca Husa Mujića zbog koje se ona rasplakala, a njenog bivšeg supruga Dejana dotakle su reči nekadašnjeg tasta.

- Dejane, pozdravio te je njen otiac, hoćeš da se obratiš? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Drago mi je što sam video. Bilo bi mi krivo da nije snimio poruku, ali znam kakav je i da bi snimio. Drago mi je što me je pozdravio i da je rekao da se greška desila. Drago mi je što je uz nju. Smešno mi je što ga Dalila uvek na*uši kad se ne ošiša, sad se ošišao... Spremio se da nju obraduje. Drago mi je da nije promenio mišljenje o meni i njoj, kakve god da su stvari bile - rekao je Dejan kroz suze.

- Znam samo da sebi nisam smela to da dopustim. Znam šta je u njegovoj glavi. Moj otac je najbolji čovek na svetu. Svaki put mi je sve teže kad se bliže rođendani, stariji je i teže mi je. Kad smo mu doneli tortu koju nikad nije dobio, jer nije slavio rođendan... Za mamu znam da ne voli da se snima, ali je verovatno aktivna - dodala je uplakana Dalila.

Dalila je neutešno plakala nakon odgledane čestitke, dok su joj zadrugari sve vreme pružili podršku i grlili je, a Dejan je sedeo za crnim stolom i gledao u jednu tačku sve vreme.

Dejan je potom spustio glavu na sto i nastavio da tuguje.

Dejan nije mogao da se sabere nakon svoje čestitke, ali i čestitke koju je dobila Dalila od svog oca. Dejan je tokom pauze za reklame spustio glavu na sto, a Dalila je otišla do sobe. U jednom trenutku je prišla Dejanu i njih dvoje su počeli da se grle i da plaču zajedno.

Podsetimo, Dalila je juče donela odluku da raskine sa Dejanom, jer nije bila spremna za vezu.

- Glava će mi eksplodirati - rekao je Dejan.

Njih dvoje su potom počeli da se smeju i prisećaju njenih čestitki.

- Babo, volim te najviše na svetu celom - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

dalila dragojevićdejan dragojevićZadrugazadruga 5