SUPER SU FRAJERI, NE ZNA SE KOJI JE BOLJI: Nataša Bekvalac priznala da je slaba na popularne glumce

Pop zvezda Nataša Bekvalac izjavila je da su glavni junaci filma "Južni vetar" najpoželjniji muškarci u Srbiji, kao i da bi volela da sa njima sarađuje.

- Biković i Radonjić su mi najbolji frajeri, ne zna se ko je bolji! Super su glumci, lepi i talentovani, baš su me oduševili - kaže Nataša i dodaje da ne bi imala ništa protiv da sa Marašem i Baćom deli kadar u filmu ili seriji:

- Ako budu imali neku zanimljivu ulogu za mene u nastavku "Južnog vetra", što da ne. Rado bih prihvatila takav izazov. Mada, moram da priznam da mi je pozorište interesantnije nego film.

Pored naših glumaca, Nataši je za oko zapao i jedan turski - glavni junak serije "Sanjalica" Džan Jaman.

- On mi se mnogo sviđa, prezgodan je! Nedavno je bio u Srbiji, ali se nažalost nismo sreli. Gledala sam mu fotke na Instagramu i bukvalno sam odlepila za njim. Međutim, kada sam shvatila da se na njega pale klinke od 16 godina, razočarala sam se u sebe - iskrena je Bekvalčeva.

Bez obzira na to što važi za jednu od najlepših Srpkinja, Nataša bi svašta na sebi promenila.

- Sve bih menjala na svom telu, svakog dana bih nešto drugo operisala. Do sada sam radila samo grudi, mada svi misle da imam silikone i u usnama, a one su mi skroz prirodne. U budućnosti ću pokušati da usporim starenje botoksom, jer želim da sačuvam mladalački izgled - priča Bekvalčeva, koja priznaje da sve važne odluke u životu donosi po savetu astrologa:

- Pre svakog bitnog poteza obavezno se konsultujem sa svojim prihoterapeutom i astrologom. Ne libim se da zatražim pomoć bilo koje vrste kada imam neki problem.

Izvor: Informer.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

džan jamanmiloš bikovićmiodrag radonjićnataša bekvalac