PRIČALA SAM SA PSIHIJATROM, MORAM DA PROMENIM TIP MUŠKARCA: Maja Marinković otkrila šta joj se dešavalo nakon diskvalifikacije iz "Zadruge"

Maja Marinković vratila se pred kamere prvi put nakon diskvalifikacije zbog tuče sa Filipom Carem.

U emisiji "Ne gledam ti ja to" Maju su ugostili bivši zadrugari, a ona je govorila o svemu što ju je sačekalo po izlasku iz rijalitija.

- Nakon što sam diskvalifikovana, moj otac Taki je došao po mene, otišla sam svojoj kući. Par dana sam samo spavala. Bilo mi je teško, obratila sam se stručnom licu. Pričala sam sa psihijatrom - istakla je Maja, a na pitanje šta joj je doktor rekao, odgovorila je:

- Kaže mi da to nije dobro, ali da je to moje ponašanje prouzrokovano nečim.... moram da promenim tip muškarca, Filip i Janjuš nisu za mene - rekla je Marinkovićeva.

Maja je u emisiji rešila da razotkrije jednu strašnu priču koja se tiče njenog bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe.

- Da li je to ona priča koju je Đekson nedavno rekao da će se saznati nešto užasno o njemu? - zapitala se voditeljka, a onda je zadrugarka započela.

- Teodora Bilanović (Čorbina bivša devojka) je rekla da je on fizički bio grub prema njoj 4 meseca dok su bili u vezi. Da je zaključavao u stan, da ga je ona prijavila policiji. Imam te poruke, ona je to rekla mom prijatelju. Prijavila ga je u Savskom vencu, on je išao tamo na razgovor - otkrila je Marinkovićeva pa dodala...

- Prema meni nikad nije bio grub, nisam tu stranu nikada videla kod njega, pa mi je bilo čudno to što ona to priča - istakla je rijaliti zvezda u emisiji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

diskvalifikovanaFilip Carlekar i psihijatarmaja marinkovicMarko Janjuš JanjuševićMilan Janković Čorbazadruga 5