NA KOJI NAČIN NAJBRŽE NAUČITI ENGLESKI JEZIK?

U današnje vreme znanje engleskog jezika je postalo obavezno, posebno ako govorimo o poslovnom svetu. Engleski jezik je obavezna stavka svakog oglasa za posao, a njegova upotreba u poslovnoj komunikaciji se podrazumeva. Ipak, za učenje stranog jezika je potrebno vreme, koga mnogi od nas nemaju dovoljno. Šta se onda dešava ukoliko ne vladate engleskim tako dobro, a slobodnog vremena na raspolaganju imate jako malo?

Foto: Promo

KOJI KURS ENGLESKOG JEZIKA ODABRATI?

Ako ste odlučili da svoje znanje engleskog jezika podignete na viši nivo, već ste napravili prvi korak ka tome. Sledeći korak bi bio izbor odgovarajućeg kursa.

Usled velike ponude kurseva, možete lako načiniti pogrešan izbor. Možda krenete od nekog opšteg kursa, ali tu će vam nedostajati poslovni termini i razgovor o konkretnim temama u vezi sa poslom. Možete upisati konverzacijski kurs, ali tako ipak ne stavljate akcenat na gramatiku, niti na tačnost onoga što izgovarate. Izborom poslovnog kursa engleskog jezika ne dobijate mogućnost da naučite kako da se snađete u nekim opštim situacijama i proširite svoj opšti fond reči. Kako onda savladati engleski jezik i bolje se pozicionirati na tržištu rada?

Najbolje rešenje je kurs koji obuhvata sve navedeno, a upravo takav je kurs ENGLESKI MAX 3.

Foto: Promo

NAJBOLJI KURS ENGLESKOG JEZIKA

Kurs ENGLESKI MAX 3 predstavlja kombinaciju 3 kursa u jednom – opšteg, poslovnog i konverzacijskog kursa engleskog jezika, čime se istovremeno radi na razvoju kompetencija i veština koje su neophodne kako biste uspešno komunicirali na engleskom jeziku, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u poslovnom okruženju.
Pažljivim osmišljavanjem gradiva kreiran je specijalizovani kurs koji se sastoji od 3 različita kursa, a traje kao jedan, što znači da ćete za isto vreme koje vam je potrebno za jedan kurs, dobiti najbolje od sva tri – proširiti svoj fond reči, ispraviti gramatičke greške, aktivirati svoje pasivno znanje, steći sigurnost u komunikaciji i ovladati poslovnom terminologijom.

Foto: Promo

UŠTEDITE VREME I NOVAC PRILIKOM UČENJA ENGLESKOG JEZIKA

Kurs ENGLESKI MAX 3 je prvenstveno namenjen zaposlenim ljudima čiji posao zahteva korišćenje engleskog jezika, kao i onima koji traže ili žele da promene posao, a smatraju da će im znanje engleskog jezika biti potrebno da bi ga obavljali.

Ovaj kurs engleskog jezika se posebno preporučuje studentima završnih godina osnovnih ili postdiplomskih studija koji planiraju ulazak u poslovni svet jer će im ovaj kurs pomoći da odgovore na zahteve svog budućeg radnog mesta kada je engleski jezik u pitanju.

Idealna kombinacija potrebnog gradiva i optimalnog trajanja kursa će vam uštedeti vreme i novac. Ovaj kurs traje tri meseca u terminima koji su prilagođeni zaposlenima (poslepodnevni i večernji termini), časovi se održavaju online, u malim, mentorskim grupama, a EQUILIBRIO – Obrazovni sistem trenutno ima novogodišnju akcijsku ponudu sa čak 30% popusta.

Ako ste zainteresovani za pohađanje specijalizovanog kursa ENGLESKI MAX 3, više informacija možete pronaći ovde: www.stranijezici.com/casovi-engleskog-jezika-engleski-max3

Izvor: Promo
Foto: Promo

engleski jezikEQUILIBRIOkurs engleskog jezikaučenje engleskog jezika