TEŠKOĆE SU NAS PRIPREMILE ZA IZUZETNU SUDBINU: Arijana i Siniša Mihajlović uživaju u odrastanju unuke Violante (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Siniša Mihajlović krajem oktobra prošle godine postao je deda, kada se njegova ćerka Virdžinija porodila i na svet donela svoje prvo dete.

Dvadesettrogodišnja modna blogerka sa verenikom Alesandrom Voljakom dobila je ćerkicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Violante.

Svi članovi porodice Mihajlović oduševljeni su svojim novim članom, a pored majke i oca u odrastanju preslatke devojčice najviše uživaju baka Arijana i deka Siniša.

Nekadašnja voditeljka italijanske nacionalne televizije sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je neodoljivu fotografiju na kojoj pozira kraj supruga, dok on u naručju drži njihovu unuku.

- Teškoće često pripremaju ljude za izuzetnu sudbinu - napisala je Arijana.

Podsetimo, trener "Bolonje" tokom 2019. i 2020. godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, kada je oboleo od leukemije. Nakon duge borbe nekadašnji igrač "Crvene zvezde" pobedio je tešku bolest, a najveću podršku tokom bolesničkih dana pružili su mu supruga, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i sinovi Miroslav, Nikolas i Dušan, koje je dobio tokom braka sa lepom Italijankom. Takođe, Siniša ima i vanbračnog sina Marka, koji sa sestrama i braćom neguje lep odnos.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Alesandro Voljakoarijana mihajlovićsiniša mihajlovićtop_sliderVirdžinija Mihajlović